Guided Tours van iPad verschenen op Apple.com

De Guided Tour-video's van de iPad zijn verschenen op de website van Apple. Hierin wordt uitgelegd hoe toepassingen als internetten, muziek luisteren en het kopen van boeken op de iPad werken. Met de 11 instructiefilmpjes kun je je optimaal voorbereiden op de komst van de iPad.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

ibooks guided tourOp de website van Apple zijn Guided Tour-video’s van de iPad verschenen. Hierin wordt uitgelegd hoe toepassingen als internetten, muziek luisteren en het kopen van boeken op de iPad werkt. Met de 11 instructiefilmpjes kun je je optimaal voorbereiden op de komst van de iPad. Wanneer je het apparaat in handen hebt, weet je precies hoe alles werkt.


De onderwerpen die behandeld worden in de video’s zijn: Safari, Mail, Foto’s, Video’s, YouTube, iPod, iTunes, iBooks, Keynote, Pages en Numbers. De filmpjes hebben een huiselijke sfeer en zijn bijna allemaal gefilmd in een huiskamer (of een ruimte die een huiskamer moet voorstellen). Vermoedelijk verwacht Apple dan ook dat de iPad gebruikt gaat worden op die plek. Vandaar dat Steve Jobs het product zittend in een fauteuil toonde aan het publiek.

Bekijk de filmpjes op Apple.com of hieronder:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

iBooks:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Mail:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.