iTunes 9.0.2 beschikbaar met nieuwe instelling voor Apple TV 3.0

iTunes 9.0.2 is beschikbaar, een update waarin alleen een kleine optie voor de Apple TV is doorgevoerd. Voor mensen met een handicap wordt het mogelijk een donkere achtergrond met raster in te schakelen.

itunes updateApple heeft vandaag een firmware-update voor de Apple TV uitgebracht. Vandaar dat er vandaag ook een kleine update van iTunes beschikbaar komt. iTunes 9.0.2 bevat niets anders dan een nieuwe instelling voor de Apple TV, om mensen met een handicap tegemoet te komen. De nieuwe optie houdt in dat je een donkere achtergrond met rasterweergave voor de Apple TV kunt inschakelen. Voor de iPhone zijn er geen nieuwe functies.

Voor jailbreakers is de update naar iTunes 9.0.2 veilig om te installeren, meldt MuscleNerd. Je krijgt geen problemen met een jailbreak of unlock. In de lijst met vernieuwingen staan dan ook voornamelijk zaken die we al wisten (namelijk de nieuwe functies van iTunes 9):

itunes update

Screenshot: @chantalcoolsma

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 21:25
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.