iTunes 12 Dagen cadeau, dag 6: A Holiday Gift EP van Michael Bublé [Muziek]

Het iTunes 12 Dagen cadeau is de EP A Holiday Gift van Michael Bublé. Deze bestaat uit 4 nummers en is 24 uur gratis te krijgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

michael-bubleWe zijn toe aan dag 6 van Apple’s iTunes 12 Dagen-actie. Vandaag geeft Apple flink wat muzieknummers weg: een EP van Michael Bublé met vier nummers onder de titel ‘A Holiday Gift To You’. De EP bestaat uit de nummers Feeling Good, Everything, Mack the Knife en Orange Colored Sky. Michael Bublé groeide op met muziek van de Mills Brothers, Ella Fitzgerald en Frank Sinatra en besloot in deze stijl te gaan zingen. Samen met producer David Foster tekende hij zijn eerste grote platencontract, waarna in 2003 het debuutalbum volgde. Sindsdien is Bublé een gevierd artiest in veel landen, waaronder zijn thuisland Canada.

iTunes 12 Dagen cadeau, dag 6: A Holiday Gift To You van Michael Bublé [Muziek]

holiday-gift-bubleEen overzicht van de iTunes 12 dagen-cadeaus in andere deelnemende landen. Het heeft vandaag overigens geen zin om het aanbod in deze andere Europese landen te checken, want ze bieden allemaal de EP van Michael Buble aan.

Let op: om continue herhaling van dezelfde vraag te voorkomen: België doet NIET mee aan deze actie.
Vanwege het aanhoudende ondankbare geklaag bij dit soort artikelen hebben we besloten de reactiemogelijkheid uit te schakelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2010, 2:24
Categorieën Apple, Apps
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.