iTunes 11.1.2 aangepast voor Mavericks en meer talen

Apple heeft iTunes 11.1.2 beschikbaar gesteld. Het bevat ondersteuning voor Mavericks en nieuwe talen Hebreeuws en Arabisch.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes_11_apple_grootApple heeft vanavond iTunes 11.1.2 beschikbaar gesteld aan eigen medewerkers. Een versie voor gewone gebruikers wordt op korte termijn verwacht. iTunes 11.1.2 is vooral een bugfix-update met verbeterde ondersteuning voor OS X Mavericks.

Ook zitten er twee nieuwe talen in: Hebreeuws en Arabisch. De performance van de software zou nu ook beter moeten zijn. In de update-omschrijving meldt Apple verder nog even de hoogtepunten van de laatste grote update, namelijk iTunes Radio en Genius Shuffle.

Je kunt de nieuwe versie van iTunes installeren via de Apple-website (apple.com/itunes) of via de updatefunctie in je desktop-besturingssysteem. Mocht de update voor jou nog niet zichtbaar zijn: er zijn vanavond erg veel aankondigingen gedaan, dus het kan druk zijn op de servers van Apple. Probeer het morgen op een rustiger tijdstip, als je niet van stress en trage downloads houdt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2013, 21:31
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.