iTunes 11.0.4 lost syncprobleem en inlogprobleem bij iTunes Store op

Apple heeft iTunes 11.0.4 uitgebracht. Deze update lost twee vervelende problemen met inloggen in de iTunes Store en synchroniseren op.

itunes-overzicht
Apple heeft iTunes 11.0.4 uitgebracht, waarin problemen met synchroniseren en bugs met de iTunes Store zijn opgelost. Gebruikers kampten met een probleem dat iTunes afsloot op het moment dat ze tijdens het synchroniseren van een bekabeld naar een draadloos netwerk overstapten. iTunes 11.0.4 voorkomt dat. Een andere verbetering is dat gebruikers niet meer het probleem hebben dat ze telkens opnieuw moeten inloggen op de iTunes Store.

Je kunt deze kleine update van iTunes installeren via de software-updatefunctie van de Mac of via de iTunes-webpagina van Apple. Vorige maand kwam er een omvangrijker update van iTunes uit, waarin een verbeterde minispeler was toegevoegd. Het werd in 11.0.3 ook makkelijker om muziek te sorteren en albums te bekijken die uit meerdere schijfjes bestaan.

bad-apples-itunesLater bleek dat Apple stilletjes ook nog een andere verbetering had doorgevoerd, namelijk het updaten van apps. Bij elke update krijg je nu detailinformatie te zien, zodat je meteen weet of de update de moeite waard is. Op de iPhone kreeg je die uitgebreidere informatie al te zien, op de desktop niet.

Het is nog onbekend of Apple met versie 11.0.4 ook meteen een iTunes-lek heeft opgelost, waardoor je nieuwe muziekalbums kon downloaden. Dat kwam aan het licht door het nieuwe album ‘Random Access Memories’ van Daft Punk. Met speciale software was het mogelijk om de link naar de stream te achterhalen, waarna de volledige stream als onbeveiligd mp4-bestand gedownload kon worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2013, 19:52
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.