iTunes 10.4.1 bevat kleine bugfixes

Er is een nieuwe versie van iTunes verschenen. Versie 10.4.1 bevat alleen bugfixes, o.a. bij het gebruik van multimediaknoppen op toetsenborden van derden, problemen bij het toevoegen van albumhoezen en koopfilms.

itunes10logoApple heeft vandaag iTunes 10.4.1 uitgebracht, een update die niet veel om het lijf heeft. De nieuwe versie bevat alleen een paar bugfixes wat betreft mediabeheer en synchronisatie. Ook problemen met multimediaknoppen op toetsenborden van externe partijen, toevoegen van albumhoezen, kopen van films en VoiceOver zijn opgelost. Verder kwam het wel eens voor dat iTunes langer dan verwacht nodig had om actief te worden, nadat je je Mac uit slaapstand hebt gehaald. Al deze kleine ergernissen zijn wat Apple betreft opgelost. iTunes 10.4.1 is verkrijgbaar via de downloadpagina van Apple of via de update-functie op je pc of Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2011, 22:57
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar.

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.