iTunes 10.1.1 lost bugs en crashes op [Update]

Apple heeft een update voor iTunes 10.1 uitgebracht, waarin enkele bugs en veelvoorkomende crashes opgelost worden.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iTunesApple heeft vanavond een update uitgebracht voor de iTunes-software, waarin hoofdzakelijk enkele performanceproblemen opgelost worden. Het gaat onder meer om een probleem met muziekvideo’s die niet wilden afspelen op Macs voorzien van een Nvidia GeForce-grafische kaart uit de 9400 of 9600-serie. Ook zijn er enkele problemen opgelost die de applicatie spontaan lieten crashen. De iTunes 10.1-update, die vorige maand verscheen, introduceerde onder meer ondersteuning voor iOS 4.2, en AirPlay. De volledige lijst met verbeteringen in iTunes 10.1.1 vind je hieronder.

Nieuw in iTunes 10.1.1

In deze versie zijn een aantal belangrijke problemen verhopen, waaronder:

  • Een probleem waarbij sommige muziekvideo’s niet worden afgespeeld op Macs met een NVIDIA GeForce 9400- of NVIDIA GeForce 9600-videokaart.
  • Een probleem waarbij iTunes onverwachts stopt bij het verwijderen van een afspeellijst als de iTunes-zijbalk zichtbaar is.
  • Een probleem waarbij iTunes onverwachts stopt als een iPod wordt aangesloten op een Mac met een PowerPC-processor.
  • Een probleem waarbij sommige muziekvideo’s niet worden gesynchroniseerd met een iPod, iPhone of iPad.

De iTunes 10.1.1-update is verkrijgbaar via Software Update of de downloadpagina van iTunes.

De automatische update via Software Update schijnt niet helemaal zonder problemen te zijn, aldus de reacties bij dit artikel. Het advies is de update direct via Apple.com te downloaden en handmatig te installeren! Zie ook deze discussie op het Apple Support-forum.

Reacties: 35 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.