Italiaanse Apple Store op 30 juli al om 7:00 uur open (update)

De Italiaanse Apple Store gaat op 30 juli al om 7 uur 's ochtends open. de prijzen zijn echter nog niet bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple store roma
Je kunt natuurlijk naar Engeland of Frankrijk gaan om een simlockvrije iPhone te halen. Maar Italië is traditioneel het land waar je iPhones zonder simlock kunt kopen en het is bovendien een fijn vakantieland. Wie op 30 juli in Italië is kan ter plekke bij de Apple Store langsgaan. Ze zijn al om 7:00 uur ‘s ochtends open.

Update: De informatie over de openingstijden is nu weer van de website gehaald.

De Italiaanse Apple Store werkt niet met reserveringen. De modellen zijn alleen prepaid en simlockvrij te krijgen, klaar om je eigen simkaart erin te steken. Er zijn twee vestigingen van de Apple Store in Italië: in Carugate (bij Milaan) en in Rome.

Wie snel een iPhone wil hebben heeft in Italië misschien meer kans dan via T-Mobile in Nederland of Mobistar in België. Informatie over voorraden is er nog niet. Een probleem is dat Apple de officiële prijzen voor de 16 en 32GB iPhone 4 nog niet bekend heeft gemaakt in Italië. Kijk je naar de prijs van de 8GB iPhone 3GS (€539) dan ligt die prijs iets hoger dan in Frankrijk (€519). In Nederland is de iPhone 4 nog niet officieel als los toestel te koop (wel via enkele webwinkels, maar dat is een ander verhaal). Ook zijn de prijzen voor de losse, simlockvrije toestellen in België nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2010, 15:55
Categorie Providers
Onderwerpen apple store, italië

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.