iPhone 4-cases van Apple: welke kies jij?

Apple geeft een serie gratis hoesjes weg. Maar welk model kies jij? Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4Apple geeft bezitters van een iPhone 4 een gratis hoesje. Er is keuze uit acht verschillende modellen: twee stuks van Griffin, Speck en Incase en enkele cases van Belkin en Apple zelf. Hieronder krijg je een overzicht welke modellen te krijgen zijn. Met zoveel zwart en grijs zal het lastig zijn om te kiezen, vooral als je niet echt van hoesjes houdt. Daarom hebben we een poll toegevoegd om te kijken welke cases het meest populair zijn.

Tip: klik op de afbeeldingen voor een vergrote weergave.

De Apple Bumper heeft eigenlijk geen toelichting meer nodig. Deze case is eigenlijk niet meer dan een rubberen stootrand rondom de metalen van van de iPhone. De achterzijde blijft dus onbedekt. De meeste knoppen zijn afgedekt, waarbij er metalen knoppen aan de buitenkant van de case zijn aangebracht. Nadeel: de opening voor de dock connector is vrij klein. Zie ook ons review van de Bumper-case.

De Snap Incase is een hardcase die in twee kleuren verkrijgbaar is: zwart en transparant. Deze case is een aanrader als je graag volledige toegang tot de knoppen wilt. Er zijn bij deze case namelijk geen uitsnijdingen gemaakt, maar de boven- en onderkant van de metalen rand is volledig onbedekt. Je klemt deze case achterop de iPhone. Aan de voorkant zie je alleen en smal randje.

Belkin Shield Micra is vergelijkbaar met de Snap Incase, maar is aan de boven- en onderkant van de iPhone veel meer afgedekt. Deze hardcase is alleen in transparante kunststof te krijgen. Deze case valt het minst op.

Griffin Motif is beschikbaar in de kleur diamant/rook. Het is een doorzichtige case waarbij je (met moeite) het Apple-logo nog ziet. Aan de achterkant is een ruitjesvormige reliëfstructuur aanwezig.

Griffin Reveal Etch is een case in zwart/grafietkleur. Deze ultradunne case is maar 1,6 mm dik en heeft een hoogglans afwerking met rubber stootrandje rondom. Ook deze case is voorzien van een reliëfstructuur.

De Speck Fitted Case bestaat uit twee delen: een hardcase met daar overheen een extra hoesje van textiel. Bij de uitvoering die Apple weggeeft (Black Tartan) is dit een grijszwart ruitjespatroon.

De Speck PixelSkin HD is een zwarte case, gemaakt van duurzaam materiaal met een rubberachtige coating. De achterkant is matzwart en voorzien van een blokjespatroon voor extra grip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2010, 20:34
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.