ipodshuffle_sleeve

Waar kun je tegenwoordig nog een iPod shuffle kopen?

Kun je nog ergens een iPod shuffle kopen? Jawel hoor: wij laten zien op welke plekken je nog terecht kunt, ook voor de iPod nano.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nu Apple is gestopt met de iPod shuffle en iPod nano zit je misschien met de handen in het haar. Waar vind je nu nog zo’n handig muziekspelertje, nu Apple ze niet meer maakt? Relax! Er zijn nog genoeg plekken waar je de iPod shuffle nog kunt kopen.


ipodshuffle_sleeve

iPod shuffle: deze winkels hebben ‘m nog

De iPod shuffle kan handig zijn voor mensen die willen gaan sporten en een simpele muziekspeler nodig hebben die ze aan hun shirt kunnen vastmaken. Of misschien heb je een vriend of huisgenoot die blind is en helemaal niet op een apparaat met scherm zit te wachten. Gelukkig hoef je niet zoveel moeite te doen om er nog een paar op voorraad te nemen, want ze zijn bij diverse winkels nog te vinden.

Bijvoorbeeld hier:

Helaas konden we (nog) geen winkel vinden die met de laatste voorraden iPod shuffle is gaan stunten, maar misschien komt dat nog. Wel zijn er een paar uitschieters naar boven, zoals Coolblue (€59), Staples (€58,67) en DirectSale (wel €77!). Laatstgenoemde winkel beweert zelfs dat de iPod shuffle ooit €89 heeft gekost, maar dat geldt alleen voor het allereerste model. Bij Apple kostte de iPod shuffle de afgelopen jaren altijd €55.

iPod shuffle kleuren

Bij het shoppen wil je misschien de allernieuwste versie hebben, namelijk de 6e generatie uit 2015. Maar eigenlijk zit er niet zoveel verschil tussen de 4e, 5e en 6e generatie iPod shuffle, behalve dan het kleurengamma. Technisch gezien zijn ze hetzelfde.

ipod-nano-kleuren-2015

Ook de iPod nano ligt nog in de winkel

De iPod shuffle verscheen in 2005 en viel op omdat er geen scherm in zat. Je kon alleen bedienen via de knoppen. Overigens is de iPod nano bij bovengenoemde winkels ook nog gewoon te vinden, maar helaas ook nog niet met spetterende kortingen. Je betaalt:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2017, 9:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipod nano, ipod shuffle
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.