Reacties voor: iPhoneclub vanaf maandag weer als vanouds

Na 24 dagen vakantie is iPhoneclub vanaf maandag weer als vanouds. Geen vooraf ingepland nieuws meer, maar nieuws waarbij we zoveel mogelijk een eigen geluid proberen toe te voegen en zelf applicaties testen.
Lees het complete artikel β†’ iPhoneclub vanaf maandag weer als vanouds
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. ik d8 het desing word weer oud
    ik d8 NEE!! hahahaha

  2. Fijn om te horen, de nieuwtjes-frequentie was inderdaad erg vreemd. Kan niet wachten tot de nieuwe nieuwtjes… πŸ˜‰

  3. Moeten jullie nouw ook gewoon. Nog werken of verdienen jullie genoeg geld me iPhoneclub.nl?

  4. jullie mogen ook toch wel is vakantie, vind deze site echt top!!!(kijk om het uur voor nieuwtjes)

  5. Off-topic

  6. Boze mailtjes? Meen je dat echt? haha.. Jullie werken hardstikke hard

  7. Snap die boze reacties en zelf mailtjes niet!:s Iedereen heeft recht op vakantie!! Laat de mensen die gedurende de rest van het jaar hard werken ook eens even bekomen!! En anders ga je toch gewoon naar andere iphonesites om daar eens te zoeken achter nieuwtjes…

  8. Veel succes vanaf morgen dan ;)!!

  9. Ik dacht ook, het design word weer veranderd πŸ˜› Maar goed dat de vakantie weer over is πŸ˜€

  10. @Stefano – Ik heb in december dubbelhard gewerkt om een buffer op te bouwen, zodat ik in januari niets hoefde te doen. We hebben het grote voordeel dat we geen baas hebben die bedenkelijk kijkt als we alwéér op vakantie willen en we kunnen de meeste betaalde klussen die we doen (o.a. schrijfwerk voor bladen) eigenlijk overal ter wereld doen, zolang er maar een internetverbinding is.

  11. Nou, ik vond het allemaal wel meevallen. Iedereen moet op vakantie toch? En mensen vergeten denk ik dat jullie ook nog andere dingen naast iPhoneclub te doen hebben.

    Ik hoop in ieder geval dat jullie een fijne vakantie hebben gehad.

    Off topic: Bevalt de Macbook Air? Wel een luxe om ff een Macbook Air te kopen om vervolgens op je hotelkamer je werk voort te kunnen zetten πŸ˜‰

  12. Leuk geschreven, zoals altijd! πŸ˜‰
    Mooi hoe jullie hier toch plezier (ook financieel) aan kunnen beleven.
    Keep up the good work!

  13. @iPhoneclub (JP) – Wat hebben jullie er dan in de VS voor betaald want ik zou het eigenlijk ook niet erg vinden om er zo eentje in te kopen in NYC…:)

  14. hoop dat jullie een fijne vakantie gehad hebben. En de mensen die denken dat ze recht op actueel nieuws hebben moeten lekker even normaal doen.

  15. @iPhoneclub (JP) – dat heeft je dan ongeveer 200Euro gespaard.. πŸ˜‰

  16. @iPhoneclub (JP) – lol chill maar 9,25% belasting kwou dat we dat hier hadden πŸ˜€

  17. ” boze e-mails van mensen die vinden dat ze recht hebben op hun dagelijkse iphone nieuws”.

    Heel triest.

    En trouwens het nieuws was er toch. En maakt het nou uit dat dat op wat blijkbaar “vreemde” tijden kwam.

    Ik vind het echt een top site trouwens! Ik lees alles altijd met veel plezier πŸ™‚

  18. Ha! Highway 1 is prachtig! En Sixflags MM is top, een week voordat de Viper X2 open ging was ik d’r… Erg jammer.. maar die achtbanen… woah! gaaf! πŸ˜€ Hoop dat jullie een top vakantie hebben gehad en weer frisse moed hebben om weer lekker op iPhoneclub.nl te knallen! πŸ˜€

    Successs en fijne vlucht terug

  19. Origineel geplaatst door bako
    ik d8 het desing word weer oud
    ik d8 NEE!! hahahaha

    D8 ik ook :p

  20. Origineel geplaatst door iPhoneclub (JP)

    Origineel geplaatst door Bas
    Successs en fijne vlucht terug

    Inmiddels zijn we terug, is de jetlag weggeslapen […]

    πŸ˜‰

    Haha heel goed, want die is aardig na zo’n vlucht πŸ˜€

  21. Het was erg gezellig in Vegas op cntrstg πŸ™‚ Die steak doen we volgend jaar maar… toch ?

  22. Boze mailtjes… Te triest. Het is toch geen betaalde dienst…

  23. Nou vanaf morgen er weer tegen aan, fijn.

    Maar jullie hebben blijkbaar een heerlijk vakantie gehad en dat is ook belangrijk.

  24. gemor en boze mailtjes? Fantastisch! wat een compliment. We kunnen gewoon niet meer zonder onze dagelijkse portie clubnieuws. Daar heb ik mezelf ook op betrapt…….
    Ga zo door!!!

  25. Kwade mails? Ongeloofelijk.

    Je krijgt hier iedere dag meer dan 8 berichten vol iPhone nieuws, gratis en voor niks, een zeer leuke en actieve community. Ze nemen even vakantie, blijven nogsteeds lekker posten en dan is het nog niet goed omdat het op vaste tijdsstippen is? Als je zo’n mail hebt gestuurd ben je gewoon een egoΓ―st.

    Maar nu terug ontopic:
    Ik hoop dat jullie een leuke vakantie hadden :p Ook naar de inauguratie van Obama geweest?

  26. hier geen boze, maar een bedank berichtje!! Voor alle mooie dingen die jullie voor de iPhone community doen.. De grootste van Nederland

  27. De hoeveelheid berichtes van de afgelopen tijd viel me op inderdaad, vind het vrij weinig. Misschien komt dat ook juist wel door die buffer die je hebt opgebouwd in december. Zodat ‘t verschil erg groot was.
    Maar zoals velen voor mij zeiden hbben jullie hartstikke recht op een vakantie. En de mensen mogen blij zijn dat jullie zelfs dÑn nog berichtes maken.

    Missschien een tip voor je volgende vakantie meld dat even dan zijn we op de hoogte en krijgen jullie geen boze mailtjes van ongeduldige types enz. Als jullie dat niet van tevoren al gemeld hadden kan ik me in ieder geval niet herinneren;-)

    Verder: jullie zijn echt een top site!

  28. Origineel geplaatst door Tom
    De hoeveelheid berichtes van de afgelopen tijd viel me op inderdaad, vind het vrij weinig. Misschien komt dat ook juist wel door die buffer die je hebt opgebouwd in december. Zodat ‘t verschil erg groot was.
    Maar zoals velen voor mij zeiden hbben jullie hartstikke recht op een vakantie. En de mensen mogen blij zijn dat jullie zelfs dÑn nog berichtes maken.

    Missschien een tip voor je volgende vakantie meld dat even dan zijn we op de hoogte en krijgen jullie geen boze mailtjes van ongeduldige types enz. Als jullie dat niet van tevoren al gemeld hadden kan ik me in ieder geval niet herinneren;-)

    Verder: jullie zijn echt een top site!

    Hebben ze wel gedaan;) Ze hebben zelfs live verslag gegeven van Macworld terwijl ze daar zaten;)

  29. Goed dat jullie genoten hebben van jullie verlof, geen reden om jullie te hoeven te excuseren! Stikjaloers op jullie SixFlags bezoek trouwens!

  30. Mensen worden steeds gekker, mailtjes omdat er geen nieuws staat volgende keer site offline zal ze leren de internethype verslaafden, maar ontopic zo te horen was het een leuke vakantie goed om te horen, ga zo door met jullie top website!

  31. @Fabian

    Oke dan heb ik niks gezegt;)
    ( heb de filmpjes van macworld niet echt gevolgd, dus vandaar;) )

  32. We waren inderdaad op de hoogte van het live-verslag van macworld, en CES… Wat we niet wisten was dat ze (welverdiend) nog twee weekjes verlof bijnamen…

    Vindt niet dat ze dit moeten melden ook, aangezien ze nog steeds trouwe bleven om berichtjes te posten, velen zouden gewoon niets posten tijdens het verlof en daarna weer verdergaan, een geluk dat dit een hobby is ook voor hen…

    Maar i.v.m. het melden van verlof nemen, zoals ze net zeiden in het artikel, ze werken voor geen baas en gun ze toch ook wat privacy en vrije tijd πŸ˜‰ my opinion though πŸ™‚

    Allessinds super website en community… de hele warboel van iphone nieuwtjes wordt hier toch maar ff zo goed mogelijk samengevat op iphonclub.nl…

  33. Had graag meegewild.
    Was die Schiller nu echt een waardige vervanger voor S. Jobs of viel het toch wat tegen…?

  34. helaas was dat voordeel voor de mac air niet zo groot in de vs , 1799$ +tax voor de standaard versie in nederland 1699 minus de btw 1427 euro dus heb ook bij terugkomst de mac air maar hier in holland gekocht , was uiteindelijke nog goedkoper.

    Peter
    maar laten we eerlijk zijn alleen het bezoek van een mac winkel in de vs is een attractie op zich ( las vegas en new york)

  35. Als ik jullie was ging ik voor elk boos emailtje nog een week op vakantie.

    Laat ze fijn opzouten.

    Welkom terug in elk geval.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.