iPhoneclub vanaf maandag weer als vanouds

Na 24 dagen vakantie is iPhoneclub vanaf maandag weer als vanouds. Geen vooraf ingepland nieuws meer, maar nieuws waarbij we zoveel mogelijk een eigen geluid proberen toe te voegen en zelf applicaties testen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bestbuyDe afgelopen 24 dagen was er iets aan de hand op iPhoneclub: nieuwtjes verschenen soms op vaste tijdstippen en soms met wat langere tussenpozen op de site. Met sommige nieuwtjes waren we erg snel en met andere wat langzamer dan andere iPhone-sites. Dat leverde soms wat gemor en in een enkel geval zelfs boze mailtjes op, van mensen die vonden dat ze recht hadden op hun dagelijkse portie actueel iPhone-nieuws. Waarom het allemaal wat moeizamer liep is snel uitgelegd: we hadden na het bezoek aan Macworld en CES het plan opgevat om nog twee weken vakantie eraan vast te knopen. Vakantie betekent voor ons natuurlijk ook: lekker gek doen bij Fry’s (zie foto).

Vakantie betekent ook: na de Apple-keynote meteen naar de Apple Store in San Francisco rennen om een Macbook Air kopen zodat je ‘s avonds op de hotelkamer kunt kijken of de reacties op iPhoneclub niet de spuigaten uitlopen. Of: bij elke Circuit City op de route kijken of er in de liquidatieverkoop nog koopjes te halen zijn (nauwelijks). En natuurlijk ook: bij Best Buy foto’s maken van lelijke en veel te dure Amerikaanse ‘designerhoesjes’ voor de iPhone:

Designerhoesjes bij Best Buy    Designerhoesjes bij Best Buy

Een paar hoogtepunten van de vakantie: het wanstaltige kitsch-hotel Madonna Inn, ongerepte natuur langs Highway 1 en een ritje in de pas geopende rollercoaster Viper|X2, waarbij je achteruitrijdend in drie dimensies ronddraait en loopings maakt. Vergeleken met Six Flags Magic Mountain is Walibi World eigenlijk maar een kinderspeelplaats; ze hebben een Goliath die niet 46 meter maar ruim 75 meter hoog is. Helaas betekent vakantie ook: het niet te laat maken en niet teveel drinken omdat er vΓ³Γ³r middernacht (als het in Nederland alweer ochtend is) toch weer wat nieuwtjes op iPhoneclub klaar moesten staan. Inmiddels zijn we terug, is de jetlag weggeslapen en de mailberg grotendeels weggewerkt en zijn we klaar om vanaf maandag weer met frisse energie van start te gaan op de manier die je van ons gewend bent. Niet met vooraf ingepland nieuws en hapklare berichten, zoals de afgelopen dagen soms het geval was, maar met nieuwtjes waarbij we zoveel mogelijk proberen iets van onszelf proberen toe te voegen. Verder zullen we iPhone-applicaties weer uitgebreid zelf testen voordat we erover schrijven: iets wat op vakantie veel lastiger is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2009, 19:17
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.