Reacties voor: Apple’s weg naar een iPhone zonder notch in 2023

Maar wél met Face ID
De iPhones met Face ID hebben al sinds het prille begin een inkeping bovenaan het scherm, de zogenaamde notch. Maar Apple zou in 2023 iPhones de notch willen verwijderen. Maar voor het zover is worden er eerst andere stappen genomen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik vind niet dat die in de weg zit. Wat ga je dan voor gegevens weer geven? Het enige nadeel is wel met beeld materiaal bekijken. Maar goed, daar heb ik dan weer een tv voor.
    Ik heb zoveel mogelijk in darkmode en dan valt hij heel vaak toch al weg. Ik schik altijd even bij toestellen die geen darkmode hebben.

  2. Ik vind de huidige notch juist mooi en als ze die veranderen of weghalen zal niemand meer het verschil tussen een iPhone en een Android toestel zien. Als ze hem aanpassen doe hem dan helemaal weg maar dan wel op zn apple’s

  3. Hoe komt het dat andere fabrikanten het wel kunnen en Apple niet?

  4. Geef mij maar een rechthoekig scherm, vind de notch en zelfs de ronde hoeken niet lelijk, maar mooi is anders.
    Rechthoekig vind ik veel strakker, al moet ik daar schermformaat voor inleveren.

  5. Ik heb geen last van de notch maar geheel schermvullend ziet er toch wel mooier uit. Dat gaatje? Nah, laat ze die stap maar overslaan. Lelijk. Nee, denk niet een kwestie van wennen want de notch heb ik nog nooit lelijk gevonden. Sony heeft al een poosje tv’s met het scherm als speaker en zat te denken of dat dan ook niet in een scherm voor een telefoon verwerkt zou kunnen worden. 🤔

  6. Origineel geplaatst door Bas
    Geef mij maar een rechthoekig scherm, vind de notch en zelfs de ronde hoeken niet lelijk, maar mooi is anders.

    Rechthoekig vind ik veel strakker, al moet ik daar schermformaat voor inleveren.

    Hoe moet ik dat zien “niet lelijk maar ook niet mooi”?😵‍💫

  7. Als ze naar zo punch hole gaan ben ik weg, dan kunnen ze net zo goed een iPhone zonder front camera uitbrengen.
    Ik vind dat punch hole gat toch partij lelijk, kan er maar niet aan wennen hoe vaak ik het ook blijf zien.

  8. Ik blijf mijn iPhone 6 net zolang gebruiken tot de notch is verdwenen. Dat ding is toch spuuglelijk. Voor andere merken is de notch al lang verdwenen. Het dure Apple krijgt het niet voor elkaar. Een blamage.

  9. @Dennis: ik gebruik die front camera dus echt nooit, laat maar weg

  10. Origineel geplaatst door Kevin
    Hoe komt het dat andere fabrikanten het wel kunnen en Apple niet?

    Andere fabrikanten hebben geen FaceID

  11. Ik zou zeggen gebruik de zijkanten van de notch gewoon voor batterij en percentage en wekkerfunctie en WiFi-teken en providernaam met bereikbaarheidsteken en tijdsaanduiding. En dit allemaal in het wit tegen een zwarte achtergrond, valt de hele notch weg en wordt de ruimte volledig benut.

  12. @iEric: tja ze hebben het wel maar niet die sensor die Apple heeft. Andere fabrikanten doen het met een 2D foto dus ook minder veilig

  13. Ik denk niet dat ze die notch zomaar omruilen voor een hole punch of een kleinere. De huidige notch hoort gewoon bij het design van de iPhone en iedereen herkent hem als ze hem zien

  14. Origineel geplaatst door KM
    Ik blijf mijn iPhone 6 net zolang gebruiken tot de notch is verdwenen. Dat ding is toch spuuglelijk. Voor andere merken is de notch al lang verdwenen. Het dure Apple krijgt het niet voor elkaar. Een blamage.

    Helemaal mee EENS! Ik hoop ook, dat mijn 6S het tot die tijd uithoudt, notch e/o ánder merk komt er hier niet in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.