Reacties voor: iPhone X verbergt notificaties voor anderen

De iPhone X heeft een handige instelling voor notificaties. Pas als het gezicht via Face ID herkend wordt, verschijnen je meldingen op het toegangsscherm.
Lees het complete artikel → iPhone X verbergt notificaties voor anderen
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Dat is nog eens een feature. Nu nog voor fotos en meer apps separaat aan te vinken. En dan heb je echt een mooi iets

  2. Begrijp niet dat dit als iets “nieuws” of “uitbreiding op iOS11” wordt gebracht. Dit is gewoon een nieuwe functie in iOS 11; alleen bij de iPhone X werkt het met Face ID, op een iPhone 8/7/6(s) met je vinger afdruk.

  3. Origineel geplaatst door Pi
    Begrijp niet dat dit als iets “nieuws” of “uitbreiding op iOS11” wordt gebracht. Dit is gewoon een nieuwe functie in iOS 11; alleen bij de iPhone X werkt het met Face ID, op een iPhone 8/7/6(s) met je vinger afdruk.

    De iPhone X zal de notificatie enkel tonen als de eigenaar het toestel vast heeft. Dit kan je niet instellen op een “lagere” iPhone omdat hiervoor Face ID nodig is. Een iPhone 8 kan niet zien wie de iPhone vast heeft en zal dus de notificatie gewoon afbeelden. Ik vind deze optie wel top!

  4. Ideaal voor mijn achterdochtige vriendin! Nu nog geld voor een iPhone X.

  5. @Dromedaris: Ik zou voor een nieuwe iPhone én een nieuwe vriendin gaan in dat geval 😜

  6. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Ideaal voor mijn achterdochtige vriendin! Nu nog geld voor een iPhone X.

    Hahaha LOL

    Ik denk dat je beter in je vriendin kan investeren. Ik heb nu een iPhone 7 maar zeker niet meer dan €1000 over voor een mobieltje.

  7. Geweldig!!

  8. Wel apart dat de iPhone X gebruiker beschermt moet worden maar de rest niet zo’n soort functie krijgt. Daar kan ook jan en allerman de notificaties van lezen.

  9. Origineel geplaatst door Freaky
    Wel apart dat de iPhone X gebruiker beschermt moet worden maar de rest niet zo’n soort functie krijgt. Daar kan ook jan en allerman de notificaties van lezen.

    Punt 1, je hebt hiervoor Face ID nodig dus lagere versies kunnen dit niet op deze manier.
    Punt 2. als je die notificaties niet wilt op je lagere iPhone dan kan je dat uitzetten

  10. Dat zou impliceren dat face ID heel snel moet zijn. Anders krijg je de inhoud of complete notificaties niet zo snel weg als iemand anders het toestel oppakt.

  11. Deze functie bestaat al voor touch ID, gewoon naar instellingen>berichtgeving>toon voorvertoningen. Niet bang zijn dat je wordt uitgesloten voor functies als je je eigen telefoon niet kent.

  12. Origineel geplaatst door Sander
    Deze functie bestaat al voor touch ID, gewoon naar instellingen>berichtgeving>toon voorvertoningen. Niet bang zijn dat je wordt uitgesloten voor functies als je je eigen telefoon niet kent.

    Precies! Werkt op “lagere” iPhones ook gewoon met Touch ID

  13. Origineel geplaatst door Sander
    Deze functie bestaat al voor touch ID, gewoon naar instellingen>berichtgeving>toon voorvertoningen. Niet bang zijn dat je wordt uitgesloten voor functies als je je eigen telefoon niet kent.

    Origineel geplaatst door Pi
    Precies! Werkt op “lagere” iPhones ook gewoon met Touch ID

    Begrijpen jullie het nou echt niet? Op de iPhone 8 of lager kun je voorvertoningen OF alleen uitzetten OF alleen aanzetten. Bij de iPhone X zal een onbekende persoon alleen de app symbooltjes zien en niet de tekst die bij de melding hoort, hoewel de eigenaar van het toestel wel dr voorvertoningen ziet. Dat is een verschil. Het is niet hetzelfde. Geen Apples met peren vergelijken.

  14. @Mike: Vraag me af hoe haar achterdocht ontstaan is, maar nieuwe iPhone en nieuwe vriendin is een prima idee.
    😂👍🏼😂

  15. @Cloverfield: ze zijn weg, komen dan pas tevoorschijn😜

  16. @iPineAppleSlice: Probeer het nou gewoon eens, werkt ook op oudere iPhones, je hebt 3 opties. Je ziet de melding zonder inhoud totdat je je vinger op de homeknop legt (niet klikken want dat wordt je iPhone ontgrendeld)

  17. Origineel geplaatst door Jeroen
    Dat is nog eens een feature. Nu nog voor fotos en meer apps separaat aan te vinken. En dan heb je echt een mooi iets

    Krijg jij ooit notificaties vanuit de Foto’s-app? 🙄

  18. @Appie:

    Ja, herinneringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.