iPhone synchroniseren met meerdere muziekcollecties: SwapLibrary

Met SwapLibrary kun je wisselen tussen twee muziek-, video- en fotobibliotheken op verschillende computers. Dat betekent dat je met twee computers kunt synchroniseren, ongeacht of het om pc of Mac gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

SwapLibraryDe meeste mensen die deze website bezoeken zullen toegang hebben tot meerdere computers: naast een desktopcomputer hebben veel mensen een extra laptop achter de hand. Of een computer op hun werk, die ze ook voor privézaken gebruiken. De muziekcollectie op beide computers is verschillend, maar je wilt ze wel allebei met je iPhone synchroniseren. Dat blijkt niet te kunnen: het is toegestaan om met maximaal één pc of Mac te synchroniseren. Wat nu? Alle muziek samenvoegen op één computer? De oplossing heet SwapLibrary.

Met SwapLibrary kun je twee computers hebben, elk voorzien van een eigen iTunes-bibliotheek met muziek, video’s en foto’s. Het maakt daarbij niet uit of het om pc’s of Macs gaat (of een combinatie van beide). Na het installeren van SwapLibrary via Installer (je kunt het vinden in de categorie Utilities) start je het programma op. SwapLibrary zal dan een tweede librarybestand aanmaken. Door te tikken op het icoon wissel je steeds tussen oude en nieuwe library.

Installeren: iSpazio source, http://repo.ispazio.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 21:07
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen bibliotheek, computer, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.