Bouw je eigen firmware-bundel met iBuilder 1.0b

iBuilder is verschenen in versie 1.0b. Met iBuilder kun je je eigen firmware
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iBuilder, maak eigen bundelsGisteravond kwam iBuilder beschikbaar in versie 1.0b. Met deze software kun je een eigen firmware-bundel samenstellen tot een pakket, die je met Pwnage op de iPhone installeert. Vervolgens kun je via Installer in één keer alle gewenste applicaties op je iPhone zetten.

Op die manier kun je een bundel samenstellen van alle applicaties die je via de Installer in één keer kunt installeren. Er zouden daardoor bijvoorbeeld bundels kunnen worden gemaakt, die handig zijn voor gamers, zakelijke gebruikers of ontwikkelaars. Maar het is ook mogelijk om een bundel voor persoonlijk gebruik te maken, waarmee je bij het overstappen naar een nieuwe iPhone meteen alle applicaties bij elkaar hebt. Een andere toepassing: na een restore heb je binnen korte tijd al je favoriete apps weer terug.

iBuilder herkent ook de installer-sources. Wel is er nog een probleem met de directory /private/var en het lijkt erop dat het plist-bestand met de operatorgegevens niet geladen kan worden. Maar dat is niet erg, want iBuilder bevindt zich nog in betastadium en is dus voorlopig alleen geschikt voor experimenteel gebruik. Verder is het zo dat deze keer de Windows-gebruikers als eerste aan de beurt zijn: op dit moment is er alleen een Windows-versie beschikbaar.

Via: Hackint0sh
Meer info: iBuilder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:17
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, installer, pwnage tool

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.