iPhone SE 2020 in wit.

Reacties voor: ‘Waarom de nieuwe iPhone SE 2022 een miljard Android-gebruikers kan aantrekken’

Analisten zijn er zeker over: de nieuwe iPhone SE 2022 wordt een succes. Uit hun analyse blijkt dat meer dan een miljard Android-gebruikers en bezitters van oudere iPhones de overstap kunnen maken naar dit toestel.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Mooie gedachte, maar mensen kiezen bewust voor Android los van de prijs.

  2. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig…. IOS..

    Betrouwbaar.
    Gebruiksvriendelijk.
    Veilig. (Dus 3rd party payments and shops wegblijven)

    Gecombineerd met high quallity oerdegelijke hardware

  3. Het kan morgen ook gaan regenen….. 🌧 ☔️
    Vraag naar 5g telefoons? Ja is dat wel echt zo of lijkt dat zo omdat er gewoon altijd weer vraag is naar de nieuwste modellen en die hebben nu toevallig5g

  4. Omdat er geen iphone se 2022 komt, de huidige SE is nog lang niet aan vervanging toe(Daarom is het ook een budget/instap model)

  5. Leuk maar toch nooit leverbaar!!

  6. Ik betwijfel of het met een ongewijzigd design (lees: met een startknop) echt zo in trek gaat zijn. Android toestellen van die prijs zien er stuk meer bijtijds uit.

  7. Ze verwachten dat er een miljard Android gebruikers over kunnen stappen, maar eindigen met een verwachtte verkoop van 30 miljoen. Zijn hun nou zo dom of ben ik nou zo slim?

    En J.P. Morgan. Zijn hun niet een van de veroorzakers die de crisis in 2008 in gang hebben gezet? Oftewel, rekenen is niet echt hun kunst. Ja als het voor hun eigen portomonee is ja. Zullen wel tig Apple aandelen hebben.

  8. @Axel: deel van de mensen ja, ik heb ook aanstond gebruikt en ook Windows. Apple kwam pas later meer in beeld met zakkende prijzen en gebruikte toestellen ik had niet bewust Android.

  9. Als de iPhone SE 2022 hetzelfde als nu eruit ziet denk ik dat weinig Android gebruikers zullen overstappen naar de SE… Het design is verouderd en nog goedkopere Android smartphones hebben een groter scherm met dunne of bijna geen randen rond het scherm

  10. Als het design niet wordt aangepast, zie ik dit niet gebeuren. De schermranden kunnen anno 2022 echt niet meer.

  11. @Jules: Samsung zelfde.

  12. @Jules: Apple heeft graag klanten als jij

  13. @Leo: Leo, het gros van de Android gebruikers kan voor dezelfde prijs een enorm scherm krijgen met nauwelijks randen.
    Voor die prijs biedt Apple een ontwerp uit 2014 (Iphone 6).
    Als deze mensen al onbewust voor een toestel gekozen hebben, dan zal de SE hun zeker niet gaan overtuigen.
    Anders hadden ze al de vorige gehad.
    De doelgroep zijn de mensen die nog een knop willen hebben, een kleine Apple, of dat kleine groepje Android gebruikers die toch een keer een Apple willen.

  14. Heb nu nog de SE2016 en wacht op de SE met de platte randen.
    Een utopie?

  15. Origineel geplaatst door Sander
    Heb nu nog de SE2016 en wacht op de SE met de platte randen.
    Een utopie?

    Wat zijn platte randen nou weer🙄

  16. @Sander: Koop gewoon een iPhone XR nu ofzo, er komt voorlopig geen nieuwe SE 😉

  17. @Freek: er is meer dan t scherm. Het mooie samen werken speelt ook mee en de updates die langer door gaan en privacy. Het antieke ontwerp idd niet dat zetten ze echt veel te lang door bij de iPad ook. Wordt echt tijd dat dat op de kop gaat, kijk je naar de watch dan kan t wel kennelijk…. Zelf koop ik liever een gebruikte mini voor t zelfde bedrag als een nieuwe SE want tja is gewoon niet interessant. Kun je je iPhone 8 ook wel houden als je die hebt, zolang die nog updates krijgt natuurlijk en dat zal best nog tijdje doorgaan op zeker moment alleen nog veiligheid updates

  18. @loyd: bedoelt denk ik de randen die ze nu weer hebben en die de iPhone 4 had. Is geen utopie denk ik maar wel ff wachten haha en dat f f zal zijn als bij de huidige toestellen die randen( waarschijnlijk) juist weer weg zijn. De ideale SE zou zijn de eerste SE schermvullend met 5g kan verder wel lcd nog een hoeft niet veel camera geweld op. Of een uitgeklede mini met lcd bijv en minder camera geweld. Apple kijkt gewoon wat is voor ons t ideale niet wat wil de consument. Ze willen op kunst matige wijze verschil houden tussen de 13 en de SE . Dus randen erop houden, want dat hoeft niet qua geld Android heeft dat ook niet dus…. En ook de iPhone 6 als ontwerp blijven gebruiken hoeft niet. Dan hebben de meesten ook nog liever de 5 als ontwerp gebruikt, wat nu ook nog s moderner oogt omdat t terug is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.