Reacties voor: iPhone populair bij mobiele Mile High Club

De iPhone is populair bij Wi-Fi gebruikers in vliegtuigen. Dat blijkt uit cijfers van Gogo, een aanbieder van Wi-Fi-diensten voor de meeste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen.
Lees het complete artikel → iPhone populair bij mobiele Mile High Club

Reacties: 17 reacties

  1. Goh, wat dacht je van niet representatief? Vliegen gebeurd heel veel voor zaken.. ik denk dat voornamelijk zij verbinding maken.. en daarvan hebben veel mensen een iPhone van de hogere functies.

  2. Nou volgens mij is juist blackberry DE zakelijke telefoon op het moment ….

  3. @dutchie: Dan zou ik toch maar eens wat beter lezen. Geen enkel apparaat verliest momenteel zo veel verkopen dan RIM/BlackHerrie.

  4. Volgens mij is de Miles High Club toch iets heel anders en zou ik mijn telefoon dan uitzetten. Misschien dat iPhone gebruikers tijdens het vliegen gaan surfen of mailen en dat Blackberry Gebruikers hun toestel uitzetten en tot de echte Mile high club toetreden? Voor de rest een vrij zinloos onderzoek.

  5. @Gonny…. Enig idee wat de mile high club is? 😉 toch wel op verkeerde been gezet door de titel 😉

  6. Join the club
    En daar gebruik ik m’n iPhone niet voor:-)

  7. ahahahha ik ging dus opzoeken wat Mile high club betekende

  8. @fr4nk: Je behoort tot die club als je liefde bedrijft op 10 mile hoogte 😉

  9. Bij het lezen van de titel dacht ik ook even wat anders..
    Ik dacht dat het een artikel was over dat de Mile High Club het liefst hun avontuurtjes vastleggende met de iPhone ofso

  10. @iedereen die het wil weten:

    De Mile High Club, bestaat uit mensen die seks gehad hebben in het vliegtuig, op die kleine toiletjes dus.

  11. Dacht na het lezen van de titel ook wat anders ja.. Dergelijke statistiekjes zijn altijd wel interessant, niet dat’k d’r persoonlijk wat aan heb, maar toch. Vraag me af wat de statistieken zijn op cruiseschepen 🙂

  12. LOL Gonny weet niet wat de mile high club is. 😀

  13. Origineel geplaatst door dutchie:
    Nou volgens mij is juist blackberry DE zakelijke telefoon op het moment ….

    Klopt. Ik heb ook 2 BlackBerry’s van mijn werk en privè een iPhone. De redden waarom BlackBerry niet in het in het voorkomt is volgens mij erg voor de hand liggend. Heb je ooit met een BlackBerry geinternet? Dan waar je meteen waarom niemand dit doet.

  14. (Red.) Hou het netjes a.u.b.

  15. Origineel geplaatst door dennis
    Volgens mij is de Miles High Club toch iets heel anders…

    LOL ja dat was ook mijn eerste gedachte!

  16. Het gaat hier om Amerikaanse airlines. Het is duidelijk dat Blackberry hun deel in de zakelijk markt aan het verliezen is in Amerika en veel overstappen naar iOS of Android.

    En even off topic. Waarom zou op een iPhone website gegevens over RIM (Blackberry) worden vermeld? Lijkt me erg voor de hand liggend niet?

  17. LOL, ik weet zeker wel wat de Mile High Club is 🙂 Ik zat bij het bedenken van de titel te dubben over “iPhone populair bij het internetten in vliegtuigen”, “iPhone veelgebruikt op vliegtuig-Wi-Fi”, maar dat vond ik allemaal zo saai, dat ik het titelidee van All Things Digital (zie bronlinkje) heb hergebruikt. Door Mile High Club te noemen zet ik inderdaad mensen op het verkeerde been, maar ik maak ze ook nieuwsgierig. Dat is nou juist de grap.

    Het is altijd grappig om de triomfantelijke reacties te lezen als je mensen op het verkeerde been zet (“Ik weet lekker wel wat de Mile High Club is!”)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.