iPhone Air: zo zou een volgende iPhone eruit kunnen zien (designstudie)

Als je ontwerper bent kun je je fantasie de vrije loop laten en Apple laten zien hoe de iPhone er volgens jou écht zou moeten uitzien. Je hoeft geen rekening ermee te houden dat er ook nog een batterij en allerlei andere componenten in hoeven te passen. De hiernaast afgebeelde ‘iPhone Air’ verscheen op Razorianfly. […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone air mockup 2Als je ontwerper bent kun je je fantasie de vrije loop laten en Apple laten zien hoe de iPhone er volgens jou écht zou moeten uitzien. Je hoeft geen rekening ermee te houden dat er ook nog een batterij en allerlei andere componenten in hoeven te passen. De hiernaast afgebeelde ‘iPhone Air’ verscheen op Razorianfly.

Voor veel mensen is het moeilijk voor te stellen hoe de volgende generatie iPhone eruit zou kunnen zien. Vooral het gerucht dat de iPhone naar onderen smal toeloopt is lastig te visualiseren. De mockups die tot nu toe zijn verschenen, zien er niet erg fraai uit. Dat het ook qua design helemaal kan kloppen, tonen deze ontwerpen. De ‘iPhone Air’ is bedacht door Italiaanse ontwerpers, die niet in dienst van Apple zijn en daardoor met geen enkele beperking te maken hadden. Of het technisch haalbaar is, is vraag twee. Maar zou jij zo’n iPhone Air willen kopen, als Apple het maakt?

iphone air mockup 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2011, 17:50
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.