Reacties voor: iPhone-ontwikkelaar Paul van Dijk: ‘Van idee naar app’

Paul van Dijk, een bekende iPhone-ontwikkelaar, legt in een serie filmpjes uit hoe je een app ontwikkelt, welke tools je gebruikt en hoe je ervoor zorgt dat je app wordt gevonden. Hij vertelde dit tijdens een symposium van de Open Universiteit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. TestFlight waar Paul het over heeft ziet er professioneel uit. Nu nog apps die ik op mn iPod kan gaan testen zoeken 🙂

  2. Grappig hoe dat vaak gaat. Iemand zegt dat hij precies weet hoe je een goede App maakt. Ik vraag mij dan altijd af; waar is dan die killer App die jij hebt gemaakt? Wat bewijst dat je precies weet hoe ‘t moet.

    Meer toepasselijk is: Paul van Dijk weet goed hoe je een degelijke App maakt. Hoe je een degelijk UI en design maakt. Wat uiteindelijk een App maakt dat geld genererend is en zorgt voor een cashflow.

    Dus no offense, hij weet goed waar hij mee bezig is. Maar dit voelt voor mij altijd als een verschil van goed en beste. Hij is goed, maar niet de beste. Als je dan iets wilt leren, leer ik dat het liefst van de beste dan van iemand die goed is. Maar goed, de mensen die slecht zijn vinden goed al heel wat en daarom kan iemand die goed is presentaties geven over iets waar hij niet de beste in is.

    Gevalletje hoe hoog leg je de ladder 🙂

  3. Niet veel nieuws kunnen ontdekken in zijn presentatie.
    Opvallend is dat hij het heeft over airbrake terwijl testflightapp automatisch crash reports binnen krijgt.

    Ik had toch meer verwacht.

  4. Gelijk account voor TestFlight aangemaakt, heel interessant al deze presentaties, dankjewel iphoneclub voor het delen 😀

  5. @grappig: als je de ladder opgeborgen hebt ga je dan ook de lat hoog leggen?

  6. Waar vind ik de slides van Mark de Reuver? Een erg interessante presentatie waarvan ik bepaalde onderdelen kan gebruiken voor mijn thesis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.