Nieuwe Facebook Timeline ook op iPhone te gebruiken via mobiele website

De nieuwe Facebook-profiellayout Timeline is zojuist opgedoken op de mobiele versie van de website. Deze layout laat alle profielfinformatie in een tijdlijn zien.

Facebook Timeline iPhoneDeze week begon Facebook met het uitrollen van zijn nieuwe profieldesign. ‘Timeline’ laat Facebook-bezoekers een grote coverfoto bovenin hun profiel plakken, waarna informatie in een grote tijdlijn wordt geordend. Je kunt de nieuwe profielen nu ook bekijken op de mobiele website van Facebook op je iPhone. De mobiele Timeline laat je alle informatie zien die je ook van de desktopvariant gewend bent, maar dan in een enkele kolom.

Het nieuwe profiel sorteert alles dat je ooit op Facebook hebt gedaan in een enkele tijdlijn, die letterlijk ophoudt bij je geboorte. Hierdoor is het ook een makkelijke manier om nog eens terug te blikken op je Facebook-activiteiten in bijvoorbeeld 2007.

Om het nieuwe profiel op de iPhone te bekijken hoef je niks bijzonders te doen. Door via http://m.facebook.com/ een profiel te bezoeken krijg je hem automatisch te zien. In de Facebook-app voor de iPhone zijn de nieuwe profielen nog niet opgedoken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2011, 17:18
Categorie iOS
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.