Reacties voor: iPhone kan de VS uit een recessie halen

Businessweek heeft 4 innovaties gevonden, die voor enorme groei van de Amerikaanse economie kunnen zorgen en de VS uit een recessie kunnen halen. De iPhone is een daarvan.
Lees het complete artikel → iPhone kan de VS uit een recessie halen

Reacties: 3 reacties

  1. krijgen we dan subsidie om een iphone te kopen ^^

  2. Apple zou beter in meer Europese landen de iPhone uit kunnen brengen. Immers verdienen ze er met de huidige Euro-Dollarkoers dan veel meer aan, en op die manier wordt er meer buitenlands geld in de Amerikaanse economie gepomt. Al denk ik niet dat Apple alleen Amerika uit de recessie kan halen, en ook de andere bedrijven niet zo 1-2-3. De amerikaanse burgur zelf moet zijn levenwijze wat meer aanpassen, op dit moment leeft de gemiddelde amerikaan namelijk boven zijn stand ( hierdoor is mede de hypotheekcrysis ontstaan. ) Ze zullen dus eerst zelf een iets andere levenstijl moeten aannemen.

  3. Misschien is het wel positief dat de iPhone er nog niet is in veel Europese landen, de echte fans halen die uit Amerika, steeds meer Europeanen beschikken over een iPhone.

    Wat zal de toekomst worden, Apple lanceert in ‘alle’ Europese landen de iPhone wegens te duur wordt het geen succes (de echte Apple fans hebben die in hun bezit), Apple moet ofwel een 2de generatie brengen die echt heeft wat de Europese bevolking wil (serieuze stap voorwaarts) ofwel zullen ze de iPhone moeten gaan verkopen aan iets van een 300 euro/stuk.

    En volgens mij kiezen ze voor dat eerste, en dan zullen we de echte iPhone in onze handen hebben die de concurrentie nog maar eens tegen de muur zet. Apple zal hierdoor veel meer verkopen tellen in Europa en de rest van de wereld en dit kan alleen maar leiden tot meer concurrentie die alleen goed is voor de consument.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.