Reacties voor: iPhone firmware 1.1.4 vanaf nu beschikbaar (Update)

Er is een nieuwe firmware-update voor de iPhone uitgebracht. In versie 1.1.4 lijken weinig vernieuwingen te zijn doorgevoerd: het bevat wat bugfixes en een samenvoeging van alle verbeteringen die alle eerder uitgebrachte firmware-updates al waren uitgebracht. Van de iPhone SDK is echter nog geen spoor te bekennen...
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
80 reacties
 1. Lees dat de Zipbree methode hem wel Jailbraked maar niet activeert. Ik wacht even rustig met downloaden, niemand heeft nog een verbetering kunnen ontdekken, behalve dat hij iets sneller werkt.

 2. Wijsneus.. 😉

 3. dit is verassend nieuws, meer een soort verassing eigenlijk… is er ook al iets van de SDK in de firmware te ontdekken?

 4. Voorlopig maar afwachten wat de ervarigen zijn van mensen die er verstand van hebben voordat ik overweeg te updaten. De vorige keer per ongeluk naar 1.1.3 gegaan voordat die gebroken was. Dat nooit meer.

 5. ik ben zo’n kneus geweest dat ik mijn gehackde iphone heb geupdate en nu doet hij niks meer als iemand weet of ik de oude er weer op kan zetten hoor ik dit graag of anders dat er hier een hack voor is ofzo voel me echt hard genaait!!!!!!!!!!

 6. @amine: hoewel ik je frustratie begrijp, verandert de spelling van genaaiD nog steeds niet;)

 7. daarbij, door een iphone te unlocken word jij niet genaaid hoor, zeker niet doordat je ondoordacht een update uitvoert.

  zibri: DO NOT UPGRADE TO 1.1.4

  ZiPhone will work with 1.1.4.

  But I need to FULLY test it and do a few
  adjustments.

  dus er is kans dat het met een paar dagen geregeld is.

 8. Is er verder nog nieuws over prijsdalingen of opgrades naar een 32 GB toestel? Want dat waren toch ook geruchten die voor vandaag rondcirkelden?

 9. Inderdaad, geen nieuws over de prijsverlagingen?

 10. echt niet leuk die van mij was ook vast gelopen en moest hersteld worden… dat kan alleen door de 1.1.4 erop te zetten hij moest namelijk checken voor updates… kan nu wel na het toestel bellen maar als ik hem aansluit op itunes dan zegt tie dat er geen geldige simkaart in zit dus kan hem niet activeren… erge is mijn iphone doet het en deze was voor mijn moeder… die kon geen smsjes meer ontvangen en de installer werkte niet meer…
  nou hopen dat ze er snel wat op vinden 🙂

  grt Hen3

 11. YOYO Amine !!!! Ik had ook 1.1.4 erop gezet maar je moet gewoon firmware 1.1.3 restore weer downloaden via deze site, deze via itunes erop zetten (in herstelmodus en dan shift toets inhouden als je op herstellen drukt) en dan de 1.1.3 restore openen, laten draaien tot ie klaar is, vervolgens de iphone unlocker van zibri eroverheen en klaar! Hij doet het weer

  Enjoy!

 12. Misschien kun je dan net zo goed Ziphone proberen? Wordt idd gezegd dat je hier nog ff moet wachten. iig succes.

 13. Let op: om oudere firmware te installeren via itunes (firmware die je dus zelf handmatig hebt gedownload of die nog op je mac / pc stond) moet je niet alleen shit, maar SHIFT en ALT (option) indrukken… en dan in iTunes op herstellen klikken. Je krijgt dan een bladerscherm zodat je op je HD de gewenste firmware versie kunt installeren.

 14. waar kan ik firmware 1.1.3 restore downloaden

 15. @kacho: wiki????

 16. Welke versie van Itunes laten jullie hier zien?
  Ik heb de laatste versie en daar zie ik niet ge mogelijkheid om de auto-update uit te zetten.
  Klop dat?

 17. Sinds wanneer moet ik SHIFT EN ALT tegelijk indrukken om te herstellen??? Bij mij werkt het nog steeds met enkel SHIFT hoor.
  En die vetgedrukte “MAAR PAS OP: niet naar 1.1.4 updaten” bovenaan in het nieuws is voor sommigen onder ons blijkbaar nog steeds te klein! Moet de iPhoneclub nou echt een gigantische banner bovenaan hangen met de tekst: WACHT NOG EVEN MET UPGRADEN!!!
  Ik heb geen medelijden met die noobs die toch al zitten upgraden en achteraf om hulp komen vragen. Tsss…

 18. @robbes: uhm ik hoef toch echt alleen op shift te drukken hoor…

  Ik hoop dat ze in 1.1.4 de sms bug opgelost hebben.. Dat is namelijk de rede dat ik nog op 1.1.2 zit…

 19. Yo Kacho zoek in deze site op firmware Er staat bovenaan deze pagina ook een link ernaartoe

 20. Ja robbes day zei ik al 🙂

 21. Cancunlover: dit forum is bedoeld voor ervaringen uitwisselen en niet voor hersenscheten 🙂

 22. marky bedank maar ik kan hem niet openen met itunes ik denk dat ik iets fout doe

 23. De reden waarom ik nog niet naar 1.1.3 ben gegaan is de grote hoeveelheid alarmerende berichten over de slechte werking van bluetooth met carkits en dergelijke. Gesprekken die worden afgebroken, bluetoothverbindingen die plotseling stoppen en dergelijke. Ik hoop dat ze dat met deze update gefixt hebben.

 24. Hallo,

  Bij mij werkt 1.1.3. perfect. [Reclame verwijderd]

 25. kacho, je moet je iphone in herstel modus zetten (uitzetten en dan de home en powerknop tegelijk 15 sec inhouden, dan zie je een iTunes logo met data kabel en dan start iTunes direct op en zie je de herstellen knop oplichten Nu drum je de shift knop in en hou em in en klik dan op herstellen, je krijgt dan een bladerscherm op harddisk Nu ga je naar de map waar je de 113 restore hebt opgeslagen en dan openen Nu moet itunes em erop zetten) ALS dit klaar is even de unlocker van zibri eroverheen

 26. Jeffrey hier is niet de plek voor reclame;-)

 27. marky bedank onge het is OK

 28. Kacho: doet ie het weer?

 29. via TUAW:

  – Safari’s Cache is verbeterd, tabbladen ‘onthouden’ dus de website
  – Safari kan meerdere tabbladen tegelijk laden
  – Je muziekcollectie beheren vanaf meerdere computers

 30. @Markymark:
  Mensen die, ondanks veelvuldige waarschuwingen, toch reeds beginnen updaten naar 1.1.4 zouden zelf beter een beetje minder “hersenscheten” laten. Vindt jij dat logisch dan???
  Nou, ik beloof hierbij plechtig dat ik dit forum enkel nog zal gebruiken om noobs met goede raad en daad bij te staan… NOT!!! 🙂
  Als ik hier zelfs mijn eigen mening niet meer mag verkondigen zonder hier als “hersenscheet” gecategoriseerd te worden, dan gaat het echt de slechte kant op.
  P.S. Als je toch koste wat kost, jouw technische kennis wil delen met iedereen, ga dan even hier kijken:
  https://www.iculture.nl/forum/f1/iphoneclub/f2/nieuws/8233-iphone-firmware-1-1-4-vanaf-beschikbaar-niet-updaten.html

 31. nooit gehoord van grapje? chill seazel!!

 32. Ok dan, want had geen zin om hier nog langer rotopmerkingen te geven… Hehehe! 😉
  I’ve returned to chill-mode… 🙂

 33. Is het al bekend of de 1.1.4 kan worden gehackt? Ik wil namelijk binnenkort eentje aanschaffen.

 34. ik hoop hier nog eens te lezen wat precies de veranderingen/verbeteringen zijn van 1.1.4

 35. Mijn probleem is dat ik een totale leek ben in het iphone gebeuren. Toch heb ik me onlangs eentje aangeschaft. Na enkele weken is hij unlocked geraakt, ik weet zelfs niet welke versie ik vermoed 1.1.2..
  Daarnet ben ik erin geslaagd om te updaten naar 1.1.4. eigenlijk zonder dat ik wist dat ik aan het updaten was. Ik was mij er niet van bewust. Ik had namelijk een programmaatje aangekocht om te bellen via photo. Daarin adviseerde men om te updaten. Eerlijk gezegd wist ik niet welke consequenties dit had.
  Concreet en graag een oprecht antwoord.
  Wat kan ik nu doen ? Wachten tot 1.1.4 kan gekraakt worden of is er een andere mogelijkheid ?

  Alvast bedankt
  Groeten,
  Wim

 36. he wim check mijn commentaar 17, 26 en 32

 37. he Markymark

  Het lukt me niet. Ik weet niet eens hoe te beginnen.
  Als ik itunes opstart kwam ik inderdaad op het scherm met “herstellen” nu zit ik op het gewone scherm met liedjes en we helemaal niet hoe ik terug naar herstellen kan gaan.
  Snorry

 38. begin met downloaden en opslaan op je pc van de firmware 113 restore Je vind die onder de blauw onderstreepte woord “firmware” in de begin tekst van deze pagina

 39. @markymark tanx ga het nu proberen als het werkt ben ik je echt zwaar dankbaar, is dat niet downgraden? of is dat alleen als je de bootloader downgrade want had gelezen dat dit tot een brike kan leiden

 40. je zet er gewoon een nieuwe firmware overheen

 41. dit is echt rampzalig aant worden hij zegt nu dat hij hem niet kan herstellen en dat een onbekende fout is opgetreden (1050) weet iemand wat dit is?

 42. welke versie had je er op toen je 1.1.4 er per abuis opzette?

 43. 1.1.3 het is gelukt man heb iets gedaan wat ik zelf niet eens snapte maar hij doet het nu volgens mij maar kan niet op youtube weet niet of ik dan iets moet installeren of … maar ik ben je erg danklbaar want wilde hem bijna uit het raam gooien;)

 44. je hebt een van voor week 47 van 2007 dus boorloader 3.9. Dit geeft niks, er is een fix voor youtube in je sources onder de applicatie “installer” en dan sources. Even refreshen en hij moet er bij zitten. Die even installeren and youre good to go

 45. ok je moet niet te aardig worden want dan blijf je mijn held van 2008!!! 😉

 46. ik heb geen probleem met heldstatus 🙂
  Gewoon niet meer updaten naar 1.1.4
  Zibri melde mij dat er snel een 1.1.4 unlocker aankomt
  hij is al klaar maar test em nu nog uitvoerig
  tot die tijd…..geduld en enjoy deze toptelefoon 🙂

 47. Voor youtube en passwd kan je de volgende toevoegen
  traxtopel – iPhone 1.1.3 Fixes

  1. Open installer, and install the update if prompted.
  2. Go to sources and tap Edit and Add
  3. Add this URL: http://traxtopel.googlepages.com/trax.xml
  4. Tap Done and then Refresh
  5. Go to Install (at bottom) and scroll down to the Tweaks (1.1.3) and click the YouTube 1.1.3 Fix or Passwd 1.1.3 fix

  dit werkt dus…. als iemand het precies wil weten

 48. Markymark,

  Wim Hier. Het downloaden van de restore versie is gelukt. Als ik itunes opstart en de iphone aankoppel, zegt hij dat het een foute simkaart is en indien ik ze verwijder er geen simkaart aanwezig is. Hoe kom ik op het scherm mer “herstellen” ?
  Thanks,

 49. Wat kan ik doen als de iphone aangeeft Safari can’t open the page because it can’t find he server!

 50. het is versie 1.1.2 in het engels

 51. Ik heb problemen met apolo (msn) client wie weet wat er mis is mijn login info in andere gelijk gekochte Iphone werkt wel ik dacht is opgelost als im naar 1.3 ga maar zelfde probleem iemand een idee?
  en verder ik vind het heel jammer dat het scherm licht niet automatisch uit gaat heeft iemand al een prg gezien daarvoor? En ook jammer dat de BT verbinding nog niet werkt via Itunes voor outlook sync Ik had een e61 dat werkt perfect via gprs maar nu weer terug met kabeltje en Itunes gebruikt wel erg veel Mem verder mijn ervaring Iphone werkt goed met Pioneer D3 op BT en ook op de Parrot 3100 heeft al iemand een headset getest?
  ook de missende sync van notitie is jammer ik doe het nu via iPhone PC Suite.exe met knip en plak mocht iemand nog betere opties hebben ?
  m v g jacques

 52. had ik ook, neem msn (beejive), staat in je scources

 53. yo wim,

  je moet je iphone aan de kabel doen aan je pc, en dan uitzetten
  vervolgens als itunes is opgestart, dan druk je de home toets (die ronde) op je iphone in en de powerknop van je iphone en hou beide in voor 15 sec. Vervolgens geeft itunes aan dat je in de herstelmodus zit. Nu druk je de shift toets in (hou deze in) en dan klik je op herstellen in itunes.

  Nu krijg je een blader scherm op je harde schijf, en zoek hiermee nu het door jou net gedownloade 1.1.3 restore op. Open deze en voila, hij zet em terug in de 1.1.3!!

  Als ie klaar is moet je je iphone weer in herstelmodus zetten (itunes uit!!!) en dan de unlocker van zibri gebruiken (download deze op bijvoorbeeld een torrentsite)

 54. [Edit iPhoneclub]Als je je frustraties alleen maar door keihard te vloeken kunt ventileren ben je hier toch echt aan het verkeerde adres. Leer eerst maar eens wat fatsoensnormen.[/edit]

 55. Welke versie had je vriendin voor 1.1.4?

 56. Hoi Markymark,

  Bedankt voor de uitleg en geduld.
  Telkens als ik de iphone aankoppel, geeft hij de boodschap dat ik de simkaart in de iphone moet steken terwijl ze er wel inzit. Gisteren was dit nog niet het geval.
  Ik word stilaan radeloos.
  Heb je hier een oplossing voor ?
  Groeten,

  Wim

 57. Ik snap hier helemaal niks van….
  Mij de vraag: kan ik mijn Iphone unlocken en alles gwoon gebruiken (dus ook dat gedoe met Jailbreaken enz.) als ik hem nu uit de V.S. haal?

  Alvast thnx;)

 58. ik heb net mijn iphone geupgrade naar 1.1.4 en dn gejailbreaked met Ziphone. Alles blijkt heel goed te werken. Ikkan bellen en ontvangen (belgisch provider: Base). Installer kan vaak niet downloaden maar ik weet niet of het te maken heeft met de upgrade.

 59. Als je restored met 1.1.4, blijven je contacten dan wel bewaard ????. Wil de nl 114 erop hebben ivm bluetooth verbeteringen. Heb een ck-7w nokia bt carkit met een echo probleem.

 60. Heb een i phone en toch maar (ongeacht de vele afradingen) geupgrade naar 1.1.4 werkt allemaal goed alleen zie geen namen als er iemand belt en ook niet bij een sms, weet iemand wat daar de oorzaak van kan zijn. Verder heb ik gaan klachten over 1.1.4. Alleen is niet de nederlands versie die ik heb gedownload kun je dit nog omzetten dat iemand weet?

  Bedankt alvast.

 61. Yo Marco:

  zet in installer de scource: http://ifoneguide.nl/113 (0f 114)
  refresh je scources en installeer uit de ifoneguide mapjes de update: nummerherkenning

  KLAAR!! 🙂

 62. Markymark,

  Was inderdaad 114 die het em deed super tip heb ook gelijk nederlands taal van afgehaald bedankt ….

 63. Wilt het niet weten heb nu in een keer geen geluid meer …… enig idee wat dat kan zijn…..?
  En Bedankt…

 64. Ik heb een unlocked iphone met 1.0.2 en wil het upgraden naar 1.1.4 zonder dat ik het vast zet.
  Wat ik van bovengenoemde reacties opmaak is dat ik ZIPHONE 2.5 kan gebruiken om het te upgraden naar 1.1.4 zonder vastloper?

 65. Hoi ik heb nog een iphone met 1.1.2 kan die geupgrade worden naar 1.1.4?

 66. @Cancunlover

  Tuurlijk mag je een eigen mening hebben, alleen moet je dan even bij jezelf nagaan of je dan wel aan het goede adres bent hier. Want dit is een forum voor iphone liefhebbers, en niet om elkaar de huid vol te schelden. Daar heb je vast en zeker ook weer een forum voor, maar in ieder geval niet het forum van de iphoneclub.

 67. Voor een probleemloze update van (reeds jailbroken./unlocked) firmware 1.0.2/1.1.1 naar 1.1.4 raad ik onderstaande instructie aan:

  http://www.simonblog.com/2008/03/22/upgrade-unlocked-iphone-from-102-111-to-114/

  Denk eraan dat je noties uit Notes gewsist kunnen worden en dat het niet altijd zeker is dat alle third party apps mee overgaan met de update.

 68. ik heb een 1.0.2.
  heb via de link van zibri geprobeerd te updaten naar 1.1.4 , maar het lukt niet.
  restore probleem 1013. heeft iemand dit wel eens gehad?

 69. Hoi hoi,

  Ik heb tijdje geleden een iphone gekocht in de us en hier laten unlocken. Hij doet t perfect en ik zie bij de version 1.1.2 staan. Wil graag naar 1.1.3. Kan iemand stap voor stap uitlegen hoe je dat moet doen. Oja, ik gebruik het icm een turbo sim..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.