iPhone firmware 1.1.4 vanaf nu beschikbaar (Update)

Er is een nieuwe firmware-update voor de iPhone uitgebracht. In versie 1.1.4 lijken weinig vernieuwingen te zijn doorgevoerd: het bevat wat bugfixes en een samenvoeging van alle verbeteringen die alle eerder uitgebrachte firmware-updates al waren uitgebracht. Van de iPhone SDK is echter nog geen spoor te bekennen...
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Even leek het erop dat vandaag een dag met weinig iPhone-nieuws zou worden. Apple Tuesday bleek alleen over nieuwe Macbooks en Macbook Pro’s te gaan. Maar die conclusie kwam iets te vroeg, want vanaf nu is iPhone firmware 1.1.4 beschikbaar. Je kunt de update ophalen via iTunes of handmatig installeren. Op het eerste gezicht lijkt de nieuwe firmware weinig nieuws te bevatten: het bevat een aantal bugfixes en dient als een soort servicepack: het bevat alle verbeteringen die in voorgaande firmware-updates zijn uitgebracht. Zodra er meer bekend is zullen we dat laten weten. iPhone Atlas meldt (dank Ruud in de comments!) dat problemen met de sms-weergave zijn opgelost, dat het Bluetooth Headset-profiel nu verder compatibel is met Bluetooth-apparaten die eerder niet gekoppeld konden worden en dat er naar verluidt een probleem is opgelost met het versturen van e-mail. Daarnaast zou de antenneontvangst verder zijn verbeterd.


Overigens is er over de iPhone SDK is nog steeds helemaal niets bekendgemaakt: ontwikkelaars die toegang hebben tot Apple Developer Connection weten nog van niets.

Directe link om te downloaden: iPhone firmware 1.1.4

Het is inmiddels veilig genoeg om de update naar firmwareversie 1.1.4 te doen. Hier vind je informatie over ZiPhone 2.5, waarmee je de nieuwe iPhones weer eenvoudig kunt unlocken: ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4.

Tip: In je iTunes-voorkeuren kun je het automatisch zoeken naar updates uitschakelen, om te voorkomen dat je per ongeluk de 1.1.4 firmware downloadt en installeert (zie afbeelding hieronder).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

80 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.