iPhone-display toont Windows-foutmelding

Twee grappige afbeeldingen voor de zondagmiddag. De ene is een foto, met een Windows-foutmelding in de AT&T Store, de andere een screenshot waaruit blijkt dat de iPhone Microsoft niet met een hoofdletter schrijft.

Twee grappige afbeeldingen voor de zondagmiddag. De eerste is een iPhone-display in een van de AT&T Stores, die een Windows-foutmelding laat zien. De foto, gemaakt met een iPhone door een zekere she7213, is op Flickr te vinden. Dat de displays op Windows XP draaien wisten we natuurlijk al, dus het was een kwestie van tijd tot er een foutmelding zou verschijnen. De andere afbeelding heeft te maken met de autocorrectiefunctie van de iPhone.


iPhone en LinuxDe autocorrectie van de iPhone blijkt namelijk Linux wel met hoofdletters te schrijven, maar Microsoft niet. Bij het intikken doet de correctiefunctie alleen bij Linux de suggestie om een hoofdletter te gebruiken. Toeval?

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.