Reacties voor: iPhone brengt tatoeage tot leven

De Parijse tatoeage-artiest K.A.R.L. heeft een ganimeerde tatoeage gemaakt, waarbij je via je iPhone informatie kunt opvragen van een menselijk lichaam.
Lees het complete artikel → iPhone brengt tatoeage tot leven

Reacties: 15 reacties

  1. Haha en dan wordt het yt filmpje verwijderd en werkt de code niet meer 😀 OF audioswap hoor je 009 Dreamscape 😛 XD

  2. Tot leven? Geanimeerde tatoeage?

    Ehh…

    Waar is die levendig geanimeerde tatoeage dan te zien, want ik zie alleen maar een tatoeage van een QR-code met een link voor een filmpje?

  3. Die Karel is nu een dom tatoeage rijker. Hoe dom kan je zijn?!

  4. Vet!!! Is zo hard lachen. Ik wil er ook 1! Lol!!!

  5. Ik vind het een erg vet idee. Maar dit moet beter kunnen. Je kunt ook gwn dat filmpje op je mobiel zetten, die code weglaten en die mobiel precies op die plek leggen waar die hem nu ook legt en het filmpje afdraaien. Heb je tenminste niet zoon domme code op je lijf.

  6. @iceflower je neemt t leven veel te serieus

    maar dit is fucking AWSOME ! :P. wel jammer dat iphones over 10 jaar niet exact zelfde uit zien en mischien QR code niet meer bestaat. dus nu zn tattoo lekker uit buiten hahaha

  7. Ik hoop dat ze deze qr wel met een generator heben gemaakt waar je de bestemming kunt veranderen, en dan op een eigen server hosten. Echt een heel cool idee!

  8. De code ziet niet uit als een QR code en voldoet niet aan de specs van een QR code. Zowel de finder pattern als de timing pattern klopt van geen kant. Ik kan de code niet lezen met een QR scanner, dus waarschijnlijk nep.

  9. Correctie: het is inderdaad geen QR code maar een CTIA barcode. Je kunt hem uitlezen met de app ScanLife en de video gaat naar deze URL: http://www.youtube.com/watch?v=WgsNl9Hbfwk

  10. Ten eerste snap ik al nooit dat iemand zich met zijn/haar volle verstand onder de blauwe inkt laat volkliederen (is niet het meerfout van volkslied ;-)) zoals een varken gemerkt wordt. Ten tweede snap ik überhaupt niet dat het dan ook nog eens van die achterlijke plaatjes moeten zijn…

    Hoever ben je gezonken als je zoiets op je borst laat vereeuwigen?

    Gewoon omdat het kan? Als het dan zo hitec moet zijn, waarom dan niet met een tatoeerprinter/-plotter vanaf een computer direct met een naald in je vlees? Ziet het er 100% strak uit en niet zo ‘net niet’ als door het handje van zo’n nep-tattoo-artiest!

    Ach ja…

  11. @iNick: neemt het leven ook veel te serieus.

    Laat andere mensen in hun waarde, het is jouw lichaam niet en niemand verplicht je er naar te kijken.

  12. Origineel geplaatst door Rene@iNick: neemt het leven ook veel te serieus.Laat andere mensen in hun waarde, het is jouw lichaam niet en niemand verplicht je er naar te kijken.

    Dat niemand je verplicht ernaar te kijken is ten dele waar. Neem een Ben Saunders, probeer dan maar eens niet naar zijn tattoo’s te kijken…

    Ik laat mensen in hun waarde, het is gewoon MIJN mening. Iemand met een tattoo wil dat expliciet tonen (als het op een zichtbare plaats is aangebracht) dus MAG ik er iets van vinden. Als iemand een tattoo op zijn/haar rug laat zetten, dan wordt dat gedaan om een ander ernaar te laten kijken, want zelf kun je het dan niet zien. Dus waarom zou je zoiets doen??

    Ik heb ook niet gezegd dat het van mij niet mag, alleen dat ik het niet begrijp. Maar iedereen mag van mij doen met zijn/haar lichaam wat ie wil, als ik zelf maar niet zo’n achterlijk ding op mijn lichaam hoef te laten zetten!

  13. Beetje nep. Als het nou met augmented reality was dat je daadwerkelijk een bewegend iets op je camera ziet doe mij er dan ook maar 1! Nu kan je ook gewoon de link op je borst tatoeren! Niks vets aan.

  14. Ik wil 3 sterren of AFCA op me bovenarm tattoëren. Maarja genoeg gepraat hij kiest wel een stom filmpje vind je niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.