Onofficiële Swype-app krijgt update met blauwe lijn (jailbreak)

Swype voor iPhone heeft een update gekregen en heeft nu een blauwe lijn, die de reeds ingevulde letters volgt. De app is een officiële versie van de Swype-app die al populair is op Android-toestellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Ontwikkelaar Andrew Liu maakte een onofficiële namaak-app voor Swype op de iPhone. De eerste reacties waren niet al te best: de app is buggy en er was geen blauwe lijn te zien, waarmee je kunt zien welke letters je al hebt aangeraakt. Liu heeft nu een nieuwe versie uitgebracht, waarmee de blauwe lijn wel te zien is. Naar de app ondersteunt alleen nog steeds Engels (en geen Nederlands)

Swype is een invoermethode die al erg populair is op Android-toestellen. Het wordt standaard meegeleverd op de meeste Android-toestellen van Samsung. De app is gratis te proberen door de repo http://wynd.x10.mx in Cydia toe te voegen.

Er is inmiddels een vrij goed werkende versie van Swype voor Nederlandse gebruikers (iSwipeNL). Meer informatie hierover lees je gedeeltelijk in de reacties bij dit artikel. Voor vragen en/of opmerkingen over iSwipeNL kun je terecht in ons forum: iSwipe NL (Nederlandse Vertaling) (met veel dank aan Vincent en Fedor voor alle inspanningen!)

https://www.youtube.com/watch?v=VVsEu-7A648

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:11
Categorieën Jailbreak, Round-up
Onderwerpen android, jailbreak, swype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.