Reacties voor: ‘Schematische tekeningen iPhone 8 laten bijna randloos toestel zien’

Er is een schematische tekening van de iPhone 8 opgedoken. Hierop is te zien dat de nieuwe iPhone een bijna randloos scherm krijgt en dat de Touch ID-sensor aan de achterkant zit. Hoe dicht ligt dit bij het daadwerkelijke design?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 39 reacties

  1. Prachtig. Camera lens mag van mij op een andere plaats. Lijkt me als je een foto maakt al snel met je vinger voor de lens zit.

  2. Moet ik de nieuwe iPhone 8 tekeningen die mijn kinderen hebben gemaakt ook ff mailen?? Kom op zeg…

  3. Als dit waar is erg jammer! Is toch geen desgin

  4. @Patrik: lach me hier een deuk met je opmerking Patrik, je hebt gelijk, je kinderen maken mooiere en betere schetsen denk ik. Maar kom , vermits we zo lang nog moeten wachten , is dit best wel grappig vermaak.

  5. Hahaha 😂😂 tuurlijk, zo zijn er ook kleurplaten van de iPhone op het internet verschenen, diverse bronnen vertelden mij dat deze in elke gewenste kleur kon worden worden ingekleurd 😳

  6. Als de touch id Sensor op achterkant van de iPhone komt! Net als de Samsung S8! Dan hoef ik ‘m niet!

  7. Origineel geplaatst door Dutchie
    Als de touch id Sensor op achterkant van de iPhone komt! Net als de Samsung S8! Dan hoef ik ‘m niet!

    Ik sta open voor een donatie 😏

  8. Het draaien van de lens zie ik nog wel gebeuren.. mooi? Ik vind van niet. Maar dit zal vast wennen omdat als ik nu met mijn 7plus een foto maak in landscape ik best vaak voor de camera zit. Net even gekeken en een kwartslag draaien van de camera’s zou dit oplossen. Ook ben ik erg benieuwd wat is 11 gaat leveren.

    Als ik mij niet vergis heeft er in een nieuwe ios altijd een functie gezeten die alleen de nieuwste iPhone heeft. Denk maar aan een portret functie 7plus . 3d Touch 6s de 6en 5 waren scherm upgrades Of toendertijds siri met de 4s. (Misschien een leuk artikel?)

    Ik denk inderdaad dat het hier gaat een alternatief design.. Apple weet dat deze nu gelekt is…En het betreffende team aanspreken. Ik hoop dat de touchid gewoon in het scherm zit.

  9. Ik verwacht dat de touch id sensor gewoon op de achterkant zal zitten. Apple is namelijk niet meer zo vooruitstrevend. Ik heb ook niet het idee dat ze zichzelf nog echt pushen om iets toch voor elkaar te krijgen. Ik vind dit design (als het dit wordt) niet vernieuwend maar puur een evolutie, precies waar de rest ook mee bezig is. Ik heb me er inmiddels ook bij neegelegd dat ik niet meer teveel moet verwachten. Het Apple van Tim Cook krijgt meer en meer vorm.

  10. Touch id op de achterkant? NOOOOOOOOO!
    Als Apple het niet voorelkaar krijgt dat ding in het glas te verwerken is het wel klaar met Apple en die softe Cook.
    Straks wordt het een slap aftreksel van de al zo lelijke S8.

  11. Ik krijg zo langzamerhand het vermoeden dat de rollen, op het gebied van smartphones, omgedraaid gaan worden voor de komende jaren en daarmee bedoel ik Samsung>Apple.

  12. Dit kan hem wel eens worden…
    enkel touch-is op de achterkant ben ik geen voorstander van…

  13. leuk touch-id op de achterkant. Maar ik heb er een hoes om heen….
    en wat dan niet te denken van een car-kit..

  14. Kan weg, never nooit dat die sensor naar achter gaat.

  15. Origineel geplaatst door Conservo
    Ik verwacht dat de touch id sensor gewoon op de achterkant zal zitten. Apple is namelijk niet meer zo vooruitstrevend. Ik heb ook niet het idee dat ze zichzelf nog echt pushen om iets toch voor elkaar te krijgen. Ik vind dit design (als het dit wordt) niet vernieuwend maar puur een evolutie, precies waar de rest ook mee bezig is. Ik heb me er inmiddels ook bij neegelegd dat ik niet meer teveel moet verwachten. Het Apple van Tim Cook krijgt meer en meer vorm.

    Design… moet het een ronde telefoon worden dan?
    Je kan simpel weg niet even wat nieuws bedenken als alles er al is qua design.
    Als je puur op design afknapt dan is dat toch echt iets kleinzerigs.

    Het gaat om de hardware… trouwens, liever dat ze daar alle aandacht aan besteden(AR etc)

    @Mark: er bestaan meer merken dan alleen Samsung hoor.

  16. Die sensor zit veel te laag. Ik hoop dat die in het scherm of in de standby knop aan de zijkant gaat zitten.

  17. Waarom 5,8″? Dan blijft de iPhone lomp en groot!

    5″ zonder randen perfect!

  18. Ik zou het ook jammer vinden als de touchID op de achterkant komt. Gelukkig denk ik dat mijn 6s het nog wel een paar jaar vol kan houden dus nu maar hopen dat ze tegen die tijd iets meer innovatie weten te tonen t.o.v de afgelopen jaren.

    Laten we eerlijk zijn, als dit echt is wordt hij net zo lelijk als de nieuwe Samsoeng.

  19. Dit gaat hem natuurlijk niet worden, lig hier in een deuk🤣😂

  20. Origineel geplaatst door Conservo
    Ik verwacht dat de touch id sensor gewoon op de achterkant zal zitten. Apple is namelijk niet meer zo vooruitstrevend. Ik heb ook niet het idee dat ze zichzelf nog echt pushen om iets toch voor elkaar te krijgen. Ik vind dit design (als het dit wordt) niet vernieuwend maar puur een evolutie, precies waar de rest ook mee bezig is. Ik heb me er inmiddels ook bij neegelegd dat ik niet meer teveel moet verwachten. Het Apple van Tim Cook krijgt meer en meer vorm.

    Origineel geplaatst door Niels
    Design… moet het een ronde telefoon worden dan?
    Je kan simpel weg niet even wat nieuws bedenken als alles er al is qua design.
    Als je puur op design afknapt dan is dat toch echt iets kleinzerigs.
    Het gaat om de hardware… trouwens, liever dat ze daar alle aandacht aan besteden(AR etc)

    Dat is iets te eenvoudig gedacht. Zoals jij denkt lijken ze bij Apple ook te denken nu. Ze weten het niet meer. Ik zou ook niet weten hoe het beter moet maar daarom werk ik ook niet bij Apple voor een monster salaris.

    Nooit is alles er al qua design, zoiets zeggen is werkelijk de doodsteek van alle innovatie. Dit mogelijke nieuwe design is slechts een groter display in een vergelijkbare behuizing, leuk hoor maar niks speciaals.

    Ik knap niet puur af op design maar Apple gaat er prat op dat hard- en software een mooie tandem vormen. De voorkant van deze tandem begint wel wat oud en stoffig te worden.

  21. Geinig schetsje, voorkant van de Galaxy S8 met een achterkant zoals die al langer rond zweeft en dan hoppa in het midden een vingerafdrukscanner.

    @Benjamin, dat Weibo wisselende resultaten geeft is niet verwonderlijk. Dit is de chinese variant van Twitter, Weibo is dus niet de bron, maar het medium waarop het gedeeld is. De bron zal de schrijver zijn van het bericht op Weibo…

  22. Touch ID op de achterkant, dan neem ik de iPhone 7

  23. Ni hao ma…..

    Rare jongens, die Chinezen.
    Het ziet er echt niet uit!
    Als je dan zulke dunne bezels wilt overhouden, kan je beter het glas over de héle voorkant doen, zodat camera en Touch ID (gaat heus niet naar achteren) onder het glas zitten.

  24. @Patrik: 😂 klopt iedereen kan dit hebben gemaakt.

  25. Origineel geplaatst door Michel
    Touch ID op de achterkant, dan neem ik de iPhone 7

    Voor mij zelfs einde Iphone dan. Dat zegt dan zoveel over apple. In mijn ogen is Iphone dan zijn prijs echt niet meer waard. Ondanks ios.

  26. Toen iedereen vorig jaar rond deze tijd voor het eerst tekeningen zag van de iPhone 7 Plus met zijn twee camera’s en de manier hoe dat was ontworpen (samen onder een breed stukje glas), begon iedereen ook al te steigeren. Met wederom hetzelfde verhaal dat Apple achteruit gaat door Tim Cook etc. En nu? Nu lopen er genoeg mensen met dat ding rond. En ja, het is lelijk, daarom heb ik zelf ook geen plus-model.

    Wat Conservo hierboven zegt vind ik wel kloppen. Je begint nu langzaam echt te merken dat Apple de vorm van Tim Cook’s visie (ehm… visie?) aan begint te nemen.
    Tim Cook mag dan wel de waarde van het bedrijf verdubbeld hebben en dat allemaal in het voordeel van de aandeelhouders, maar als klant voel ik dat.
    Het voelt alsof de producten nu worden gemaakt met liefde voor cijfers, de aandeelhouders en om iedereen maar te pleasen (schermgroottes, kleurtjes). You want rose gold? We’ll get you rose gold. You want a bigger screen? You’ll get a bigger screen. Rumors say we’re making a watch. They probably want a watch. Let’s make one.
    Apple heeft weer visie nodig en vooral lak aan de aandeelhouders. Cook mag misschien wel lief zijn voor zijn werknemers ten opzichte van Jobs, maar Job’s ‘just get it done’ manier van leidinggeven zorgden wel dat de producten hun magie kregen, zoals hij dat voor ogen had, en niet zoals de aandeelhouders het voor ogen hadden. And everybody loved it.

    Toch is mijn iPhone 6 ook aan vervanging toe en ik ga niet nóg eens een jaar overslaan. Touch ID aan de achterkant is niet ‘Apple’. Beter verwerken ze Touch ID in het appeltje inplaats van een lelijk rondje eronder. Of gewoon aan de voorkant ín het scherm, maar dat is afhankelijk van de huidige mogelijkheden binnen de technologie.
    Afgeronde randen hoef ik ook niet, dat geeft precies op die plek een lelijk effect als je het scherm van de zijkant ziet. Dus los van de Touch ID aan de achterkant, ben ik met dit ontwerp wel blij. Op die camera die nog steeds uitsteekt na dan. Het is nu toch echt wel tijd om die bult weg te halen. Just get it done!!

  27. Ik hoop dat dit niet de nieuwe iPhone is. Kom op zeg lijkt op een HTC 🙁

  28. @Cloverfield: De S8 is alles behalve lelijk, sterker nog het is de beste smartphone die er te krijgen is! (diep in je hart vindt jij dat ook ;)) Mijn 7 Plus ziet er behoorlijk lomp uit naast die S8. Ben (nog) Apple gebruiker maar eerlijk is eerlijk, kwa scherm, camera en design is de S8 de winnaar.

  29. @Rick: Helemaal eens! Vandaag nog er mee gespeeld. Zelfs android ziet er leuk uit op de S8:)

  30. Wat een raar artikel weer. Hoezo is deze kleurplaat (zoals sommigen het zo mooi noemen) überhaupt betrouwbaarder dan wat gezwets van analisten. Zolang een betrouwbare bron niet met concrete feiten (of onderdelen) komt valt dit allemaal in de categorie dikke duim.

  31. Ongelooflijk wat een nieuws dit, wacht maar af tot die echt gepresenteerd wordt. De 1 zegt dit, de andere zegt dat, mij maakt het allemaal niet uit wat andere allemaal denken.

    En trouwens waarom altijd die battle Apple – Samsung, zo kansloos dit.

  32. @Patrik: Haha lol inderdaad ziet er niet uit!

  33. Super handig als je geen randen hebt, kan je je telefoon gewoon op de grond laten liggen als die gevallen is. Wat stuk is die zeker als die op de grond valt.

    En hoe blijft je hoesje vast zitten zonder dat die over je beeld heen zit?

  34. Lijkt me dat ze ALS ze het al doen de touch id sensor in het apple logo verwerken..

    En als ik dat op mijn 7 uit probeer dan is het nog niet eens een hele slechte plek, al heb ook ik hem liever aan de voorkant, maar op die plek ligt mijn wijsvinger sowieso eigenlijk als ik mijn iPhone vast heb (valt me nu op bij het proberen).

    Geen bezwaar tegen dus eigenlijk vanaf nu 😀 .

  35. Pas als een van die gasten die laatst bij dat interview met schiller en federighi waren, wat over de iphone 8 zeggen, ga ik opletten.

  36. Origineel geplaatst door Dutchie
    Als de touch id Sensor op achterkant van de iPhone komt! Net als de Samsung S8! Dan hoef ik ‘m niet!

    Gaat niet gebeuren, Apple zal TouchID in het scherm maken als ze de onder en bovenkant ook voorzien van een scherm. Doe het anders niet (mijn mening)

  37. @Cloverfield:

    Dat is het al een tijdje…

  38. @Conservo: Je slaat de spijker op de kop. Een tweede fout van Apple NU is dat ze de kopers geven wat ze willen hebben ipv van iets te ontwikkelen waarvan de mensen nooit gedacht zouden hebben dat dat mogelijk was en dus niet meer zonder kunnen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.