Reacties voor: ‘iPhone 8 krijgt 5,15-inch scherm en meer pixels dan ooit’

De iPhone 8 krijgt meer pixels dan ooit: met 2436 x 1125 pixels en een 5,15-inch scherm wijkt Apple af van de gebruikelijke resolutie.

Reacties: 10 reacties

  1. Ik zeg dat ze de ruimte onderaan gaan gebruiken als Dock zoals op de iPad. Dan wordt het slepen van content van en naar apps veel makkelijker.

  2. Of een touchbar onderaan zoals op de Macbooks?

  3. Hoop dat dit allemaal klopt. Wordt alleen maar spanender. Nog even flink door sparen voor om in de rij te staan:)

  4. @Cihan: om in een rij te staan hoef je toch niet te sparen, of is dat voor’t treinkaartje?

  5. Origineel geplaatst door @rno
    @Cihan: om in een rij te staan hoef je toch niet te sparen, of is dat voor’t treinkaartje?

    na al die jaren verbaast het me nog steeds dat er mensen voor in de rij gaan staan. Ik kan het een beetje begrijpen maar ben er waarschijnlijk veel te geduldig voor… en ook te behouden. Bij mijn 2 ooit nieuw gekochte auto’s kocht ik ook altijd de update versies, nooit de nieuwste uitgaves

    Ps ik geef toe dat de vergelijking niet helemaal klopt, bij een auto prevaleert het praktische nut. Bij een nieuwe iPhone hoef je daar niet aan te twijfelen, het is eerder de vraag of je het geld ervoor over hebt 🙂

  6. Ik denk, net als Michiel dat de onderste strook een dock wordt, met daarin wisselende apps, knoppen en de virtuele TouchID button.

  7. @Macaanzee: Helaas zijn er nergens bewijzen voor een virtuele touch id gevonden. Het lijkt er sterk op dat touch id verdwijnt bij de 8 of pro of hoe hij ook gaat heten.
    Ik denk overigens wel dat er een virtuele home button in de onderste strook komt.

  8. Ik denk niet dat Apple de Touch id achterwege gaat laten.
    Het zit te diep in hun eco-systeem. Kijk maar naar iOS 11.

  9. Het gaat puur om een biometrische identificatie dus of dat via vingerafdruk of iris/gezichtsherkenning gaat maakt voor het eco systeem weinig verschil.

    Maar goed het is nog een dikke maand tot de presentatie dus er kan nog wel het één en ander naar boven komen tot die tijd.

  10. @Cihan: In de rij haha .. ik wacht tot de prijs zakt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.