iPhone 7 Plus Pro gelekt

Foto van ‘iPhone 7’ toont grotere camera

Op internet zijn opnieuw foto's verschenen van de iPhone 7, in het formaat 4,7 en 5,5 inch. Toch moet je bij dit soort foto's oppassen dat het niet om klonen van de iPhone 7 gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De website Nowhereelse gaat maar door met het publiceren van gelekte foto’s van de iPhone 7. Vorige week vertelde een contactpersoon binnen Pegatron dat de massaproductie van de iPhone 7 voorzichtig op gang is gekomen. Daardoor zullen we de komende tijd nog meer gelekte componenten zien. Twee daarvan zijn nu te zien.

iPhone 7 Plus Pro gelekt

Op de foto hierboven zou je een 5,5-inch iPhone 7 Pro (of Plus) moeten zien, met dubbele camera. Aan de bovenkant is een beschermstrip aanwezig, die uiteraard niet aanwezig is op het uiteindelijke toestel. Een uitsnede aan de bovenkant wekt de indruk dat Apple daar een knop, sensor of poort heeft verwerkt.

Behuizing iPhone 7

Grotere cameralens
Er circuleert ook een – wat minder mooie – foto van de 4,7-inch iPhone 7 in de kleur goud. De behuizing van metaal zou zijn gefotografeerd in een winkel. Het zou gaan om de definitieve versie van de behuizing, met hetzelfde design als de iPhone 6s maar met minder opvallende antennestrepen.

Wat opvalt aan deze foto is dat de cameralens fors groter is dan we gewend zijn.

iPhone 7 kloon

Belangrijk om je te realiseren bij dit soort foto’s is dat er momenteel ook al heel veel iPhone 7-klonen circuleren in China, zoals op de foto hierboven. Ze zijn gericht op een publiek dat met de nieuwste smartphones wil rondlopen, ongeacht of het door Apple zelf is gemaakt. Omdat er al zo vroeg foto’s zijn gelekt kunnen Chinese klonenmakers sneller aan de slag gaan.

Bovenstaande foto van een iPhone 7-kloon is afkomstig van GizChina. Het ziet eruit als een normale roségouden iPhone, met koptelefoonaansluiting. Maar achterop staat ‘Designed in TAIWAN, made in China’ om duidelijk te maken dat het geen prototype van Apple is, maar een nagemaakt toestel gebaseerd op gelekte foto’s. Waarschijnlijk draait het op Android.

De daadwerkelijke iPhone 7 (of iPhone 6SE?) zullen we in september 2016 zien, als Apple de officiële aankondiging doet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2016, 14:01
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.