Mogelijke dummy van de iPhone 7.

Mogelijke iPhone 7-dummy opgedoken met Smart Connector en ontbrekende antennestrepen

Er is een afbeelding verschenen waarop een mogelijke dummy-versie van de iPhone 7 te zien is. Hierop zit onder andere een Smart Connector, terwijl ook de antennestrepen nagenoeg verdwenen zijn.

Vanmorgen schreven we nog over een mogelijke schematische tekening van de iPhone 7, maar nu is er een foto verschenen waarop waarschijnlijk een dummy-versie van de iPhone 7 te zien is. Een dummy is een gefabriceerd model dat enkele uiterlijke kenmerken van het toestel laat zien en heeft verder geen innerlijke onderdelen.

iPhone 7 zonder antennestrepen en met Smart Connector

De foto van de dummy van de iPhone 7, die Macrumors vandaag in handen kreeg maar niet kon verifiëren, laat enkele nieuwe aspecten van het toestel zien. Zo zijn de antennestrepen nagenoeg afwezig op de achterkant van het toestel, omdat ze alleen rondom de rand geplaatst zijn. Hierdoor heeft het apparaat een cleanere look ten opzichte van eerdere iPhone-modellen. Bovendien bevindt zich op de achterkant een Smart Connector-aansluiting, op een vergelijkbare plaats als op eerdere afbeeldingen van de iPhone 7.

Mogelijke dummy van de iPhone 7.

Verder blijkt uit de dummy dat de camera van het toestel niet meer uitsteekt en lijkt de 3,5 millimeter-aansluiting voor een koptelefoon inderdaad afwezig, zoals meerdere bronnen nu al weken beweren. Het blijft echter voorlopig nog even koffiedik kijken. De bovenstaande iPhone 7 zou bijvoorbeeld één van de vele preproductie-modellen kunnen zijn. Zo bleek in december dat Apple vijf verschillende versies van de iPhone 7 aan het testen is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2016, 18:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.