Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Mogelijke iPhone 7-dummy opgedoken met Smart Connector en ontbrekende antennestrepen

Er is een afbeelding verschenen waarop een mogelijke dummy-versie van de iPhone 7 te zien is. Hierop zit onder andere een Smart Connector, terwijl ook de antennestrepen nagenoeg verdwenen zijn.

Vanmorgen schreven we nog over een mogelijke schematische tekening van de iPhone 7, maar nu is er een foto verschenen waarop waarschijnlijk een dummy-versie van de iPhone 7 te zien is. Een dummy is een gefabriceerd model dat enkele uiterlijke kenmerken van het toestel laat zien en heeft verder geen innerlijke onderdelen.

Bekijk ook

'iPhone 7 krijgt dezelfde afmetingen als iPhone 6s'

Er is opnieuw een schematische afbeelding van de vermoedelijke iPhone 7 opgedoken. Deze laat zien dat de afmetingen van het toestel identiek zijn aan die van de iPhone 6s, waardoor het erop lijkt dat de iPhone 7 even groot gaat worden.

iPhone 7 zonder antennestrepen en met Smart Connector

De foto van de dummy van de iPhone 7, die Macrumors vandaag in handen kreeg maar niet kon verifiëren, laat enkele nieuwe aspecten van het toestel zien. Zo zijn de antennestrepen nagenoeg afwezig op de achterkant van het toestel, omdat ze alleen rondom de rand geplaatst zijn. Hierdoor heeft het apparaat een cleanere look ten opzichte van eerdere iPhone-modellen. Bovendien bevindt zich op de achterkant een Smart Connector-aansluiting, op een vergelijkbare plaats als op eerdere afbeeldingen van de iPhone 7.

Mogelijke dummy van de iPhone 7.

Verder blijkt uit de dummy dat de camera van het toestel niet meer uitsteekt en lijkt de 3,5 millimeter-aansluiting voor een koptelefoon inderdaad afwezig, zoals meerdere bronnen nu al weken beweren. Het blijft echter voorlopig nog even koffiedik kijken. De bovenstaande iPhone 7 zou bijvoorbeeld één van de vele preproductie-modellen kunnen zijn. Zo bleek in december dat Apple vijf verschillende versies van de iPhone 7 aan het testen is.

Bekijk ook

'Apple test vijf varianten van de iPhone 7'

Multitouch 3D Touch, draadloos opladen, USB-C en nog meer. Apple zou met vijf verschillende prototypen van de iPhone 7 bezig zijn om te bepalen welke functies er in het uiteindelijke model verwerkt worden.

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.