Reacties voor: Concept: iPhone 7 met dubbele camera en volledig dekkend scherm

Een nieuw concept laat een iPhone 7 zien met een dubbele camera, voor nog betere foto's. Het scherm bedekt de gehele voorkant van de iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Ik zie die homeknop niet zo snel in het scherm verwerkt worden. Dat zou betekenen dat ontwikkelaars wéér hun apps opnieuw moeten ontwerpen. De toolbar, waarin bijvoorbeeld Instagram hun foto knop heeft zitten zou volledig onbruikbaar worden.

    Ik zie hem eerder naar de zijkant verplaatsen.

  2. …kunnen we de 6s niet overslaan?!..

  3. Vind het design persoonlijk niets, ik vind de iPhone 6 veel mooier! En de knop in het scherm? Voor mij niet aub haha,

  4. @Maarten: het kan best wel een optie zijn als het niet zo’n button wordt als in de nieuwe apple watch of macbook pro waarbij het een touchsreen button is.

    Als de button hetzelfde blijft als in de 6 qua gebruik om naar je springboard of multitask menu te gaan kan een simpele touch er tovh voor zorgen dat je nog steeds de buttons op die locatie gebruiken kan?

  5. Een homeknop in het scherm is door Apple eenvoudig op te lossen met een ‘force touch-scherm’ denk ik.. Dan is harder drukken onderin gewoon terugkeren naar het homescherm. De vingerafdrukscanner is een ander verhaal.. Die verwerk je niet zo makkelijk transparant in een scherm. Daar ligt de uitdaging voor Apple.

  6. Is er al wat meer bekend over de komst van 6s?

  7. De homebutton zal denk ik nooit verdwijnen, hooguit veranderen in iets van een digital crown. De homebutton is gewoon het hart van alle software, en dan zou Apple beter een nieuw product kunnen maken. 😀

  8. @RolfW: Digital crown op een iPhone slaat werkelijk als een tang op een varken! Uitstekende delen zijn sowieso een no-go. Zelfs de uitstekende camera op de huidige 6 is een doorn in het oog. Force Touch wordt de toekomst, mark my words…

  9. Een volledig dekkend scherm over de hele voorkant van de iPhone lijkt me prima. En een lichtgevend appeltje aan de achterkant lijkt me helemaal het einde! Iemand van Apple zei me gisteren niet te denken dat dit zal gebeuren, omdat het teveel ruimte zou innemen. (om die reden is het bij de nieuwe MacBook ook verdwenen.) Maar het lijkt me prachtig!

    Voor de home button moet gewoon een virtuele oplossing worden gevonden, wat me geen probleem lijkt. Eventueel zou er nog een ‘noodknopje’ aan de zijkant bij kunnen. Ook moet het mogelijk zijn om de vingerafdrukscanner in het scherm te verwerken.
    Laat Apple dan meteen haar patent om in de pixels ook zonnecellen te verwerken gaan gebruiken, gaat de batterij ook langer mee (als het scherm voldoende licht krijgt tenminste!).
    De antennelijnen langs de zijkanten laten lopen vind ik slim gevonden, maar toch een beetje ‘lullig’ en ouderwets overkomen.

  10. Ik kan die ontwerpen van Hajek wel waarderen. OK, het is ontwerpen van buitenaf, zonder rekening te houden met alle complexiteiten binnenin, maar hij geeft wel een visie weer.
    Maar het mag van mij ook richting S6 Edge gaan (over trade-in programma’s gesproken…misschien een conversie kitje van Samsung om de wachttijd naar de iPh7 te overbruggen !?)

  11. Denk dat force touche ooit hone knop gaat vervangen.

  12. @Dick de wit: dat vermoed ik ook. Al heeft een homebutton ook wel iets aparts 🙂

  13. Als je kijkt naar de iPod nano 6th generation. De vierkante uitvoering ging dit ook. Dmv lang op het scherm te drukken ging hij naar het beginscherm. Ideaal.

  14. Ik zie liever 2 simkaarten in 1 iphone. Is veel handiger.

  15. Het lichtgevend logo moeten ze echt niet doen. Vind dat een beetje belachelijk zelfs.

  16. Die concepten die derde partijen altijd maken van de iPhone zijn altijd prachtig! Ik hoop dat een keer die concepten realiteit worden

  17. Ik hoop echt niet dat de randen rond het scherm weg gaan!! Er zal denk ik ook geen digitale thuisknop gebruikt worden, een fysieke thuisknop met touch-ID is een soort Apple “trademark” geworden.

  18. ow neeee he ?!
    daar gaan we weer met de fabrieksels van die Martin.
    Leuk hoor dat ie aardig kan renderen maar laten we lekker eerst de 6s-geruchten verder afwachten, hem daarna live ervaren, daarna ons laten overspoelen door geruchten en aansluitend ‘gelekte’ foto’s van de vermeende iPh7 en laat die Martin dan nog ns een poging doen…. pffff
    ik vind dit zo’n vaag ‘misschien, mogelijk, vermoedelijk, waarschijnlijk, het schijnt dat, wellicht, we hebben gehoord dat, etcetcetc-gehalte hebben dat je er telkens weer in no time genoeg van hebt.
    maargoed, that’s just me… Martin vult er zn zak vast goed mee dus waarom ook niet 😉

  19. @ZuurkoolmetVettejus: Goed idee!
    Ik ben aan een nieuwe iPhone toe want ik heb iPhone 5 (dus geen 4G) en op steeds minder plaatsen bereik.
    Ik wil dus in September een nieuwe gaan kopen, maar ik ben bang dat de 6S er net zo uit gaat zien als de 6 en die vind ik dus niet mooi!
    Dat ie groot is kan ik me op den duur eel overheen zetten, maar die uitpuilende camera en die lelijke strepen die óók nog schijnen te verkleuren…. Blėgh!
    Maar ik wil/kan niet nóg een jaar wachten… 🙁
    En een eventuele 6C is geen optie voor mij, ik wil géén plastic foon!
    #whattodo?

  20. @Sarafina: Ik wil niet storen maar de iPhone 5 ondersteunt 4G.

  21. @020: Niet alle providers

    @Sarafina: Ik zelf heb ook een iphone5 en ziggo mobiel en 4g wordt (nog) ondersteund.

  22. @kadobus63: nog niet bedoel ik.

  23. Zou wel vet zijn als het ultra hd wordt😁

  24. Origineel geplaatst door Sarafina
    Goed idee!
    Ik ben aan een nieuwe iPhone toe want ik heb iPhone 5 (dus geen 4G) en op steeds minder plaatsen bereik.
    Ik wil dus in September een nieuwe gaan kopen, maar ik ben bang dat de 6S er net zo uit gaat zien als de 6 en die vind ik dus niet mooi!
    Dat ie groot is kan ik me op den duur eel overheen zetten, maar die uitpuilende camera en die lelijke strepen die óók nog schijnen te verkleuren…. Blėgh!
    Maar ik wil/kan niet nóg een jaar wachten… 🙁
    En een eventuele 6C is geen optie voor mij, ik wil géén plastic foon!
    #whattodo?

    hahahah we zitten met het zelfde probleem:) Vind de 6 ook niet mooi maar nog een jaar wachten gaat me helaas niet lukken. Ik weet dat bij de S versies het desgin niet veranderd toch hoop ik dat de uitstekende camera weer helemaal plat wordt.

  25. Ik vind de zes nu mooi. Moest er aan wennen. Nu hou ik deze mooie iPhone tot dat er een iPhone 8 uitkomt. Tot dan. Daag.

  26. @Cihan: Dat hoop ik ook!
    En als dat niet zo is weet ik echt niet wat ik moet doen…. 🙁
    Vind die uitpuilende camera gewoon verschrikkelijk….

  27. @macaanzee: vroeger kon je het appeltje nog kleurtjes geven door er een sheet blauw of rood of zo achter te plakken. Het is gewoon een soort melkglas. Het pakt dan de verlichting van het scherm mee. Er wordt daardoor geen extra stroom gebruikt of überhaupt ruimte waar je het over hebt.
    Apple zal wel vanaf gestapt zijn imdat ze iets nieuws willen en het ouderwetse afgedaan heeft.

  28. Origineel geplaatst door teebee
    Daar gaan we weer met de fabrieksels van die Martin.

    Hahaha, +1.
    Wat een lelijk ding is het toch. Geef mij maar de huidige iPod touch, maar dan met iPhone functies. Die is pas mooi.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.