toca-nature-screenshot

Toca Nature is Apple’s gratis App van de Week

Toca Nature brengt de magie van de natuur naar je iPhone en iPad. De game is deze week gekozen tot Apple's gratis App van de Week.

toca-nature-screenshotOok deze week heeft Apple weer een nieuwe gratis App van de Week geselecteerd. De keuze is gevallen op Toca Nature. De game, die bedoeld is voor kinderen van zes tot en met acht jaar, haalt de magie van de natuur naar je iPhone en iPad. Bouw zelf bergen, leg een meertje aan en zie hoe de dieren zich er thuis gaan voelen.

Toca Nature speelt zich af in een fantasievolle wereld die je zelf kunt creëren. Je krijgt een vierkant stuk grond, waarop je met een aantal vegen over het scherm bergen kunt laten verschijnen, een meer aanlegt en bomen plant die verschillende soorten dieren aantrekken. Hoe groot je de bergen of het meer maakt, is aan jou. Vervolgens kun je met het vergrootglas op zoek naar dieren en rondlopen door de wereld die je zelf hebt samengesteld.

Net als alle andere apps van ontwikkelaar Toca Boca, is ook Toca Nature gemaakt voor kinderen. De game heeft dan ook een kindvriendelijke stijl en een aantal leerzame elementen. De dieren in het spel, zoals herten, spechten en bevers, krijgen na een tijdje namelijk honger. In een spreekballon zie je welk soort voedsel ze nodig hebben. Hier zul je zelf naar op zoek moeten om ze te voeren en uiteindelijk vriendjes met ze te worden. Daarnaast kun je ook momenten vastleggen met een fototoestel, die je kiekjes opslaat in de filmrol van je iDevice.

Normaal gesproken kost Toca Nature €2,99 in de App Store, maar de app is deze week gratis te downloaden. Is de game niets voor jou? Niet getreurd, want elke donderdag op vrijdag kiest Apple een nieuwe gratis App van de Week. Tot en met 14 mei kun je Toca Nature in ieder geval nog downloaden zonder ervoor te hoeven betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2015, 11:35
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, toca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.