Reacties voor: iPhone 6s nu ook zonder reservering verkrijgbaar in Apple Store

De online Apple Store heeft nu ook de iPhone 6s voor online bestellingen beschikbaar, waarbij je niet zelf naar de winkel hoeft. iPhone 6s wordt dan door een koerier bezorgd.

Reacties: 19 reacties

  1. Gisteren om 12 uur voor de pc gezeten, geen knop om te bestellen. Nog maximaal een half uur gewacht en toen ben ik maar naar bed gegaan. Vannacht werd ik wakker om half 6 en heb ik kunnen bestellen, zonder dat het traag was of wat dan ook (gelukkig sliepen de meeste mensen). Lever datum zou pas maandag zijn 🙁 dus misschien afwachten of het wellicht morgen nog wordt, maar daar ga ik niet van uit anders is het wel een leuke verassing.

    Iphone 6s plus space grey besteld

  2. vanmorgen bestelt de iPhone 6s 64gb

  3. Ik heb er ook 1 besteld vanochtend om 6 uur lekker zonder zorgen dat er duizenden ook bezig zijn. levertijd helaas bij mij ook tussen de 13de en de 15de hopelijk morgen als verrassing. 🙂

  4. Kon toevallig niet goed slapen vanochtend, ging rond 6 uur voor de lol naar de apple site kijken. Meteen een 6s plus aangeschaft. Levertijd zou tussen de 13de en de 15de zijn, maar ik heb nog geen bevestiging gekregen. Hopelijk krijg ik em volgende week binnen!

  5. Afgelopen nacht rond 01.00uur stond de bezorger van Typhone netjes bij mij voor de deur met 2x een 6s 128GB Space Grey.
    Perfect geregeld en sneller dan snel 😉 zeker voor de liefhebbers hier goed om te weten. Veel plezier allen met de nieuwe speeltjes

  6. Net naar de A-mac geweest om 2x 6S 64Gb Rose gold te halen, die waren vanaf 08:00 geopend. Laatste exemplaren dus ik had geluk.

  7. Ik heb bij TMobile mijn grijze 6s+ besteld. Scheelt toch ruim 100,- op het toestel. Daarnaast hebben ze een scherp zakelijk aanbod gedaan.

    Nu maar afwachten wanneer ze hem afleveren!

  8. Vanochtend de space grijze 16GB 6s besteld, met hoesje. Wordt geleverd tussen 13 en 15 Oktober.

  9. Mijn 6s 16gb space gray vanmorgen 10:00 op kunnen halen bij de xando😃

  10. Wat ik niet helemaal snap is waarom je wacht tot 0:00 uur om de telefoon te bestellen en niet via pre-order? Ik neem aan dat de pre-orders alsnog voorgaan op de ‘direct’ bestelde? Of zie ik iets over het hoofd? NL/BE?

  11. Vanochtend om kwart voor vier de 6s plus space gray 128 GB besteld. Leverdatum 13-15 oktober.

  12. Origineel geplaatst door Stefan
    Wat ik niet helemaal snap is waarom je wacht tot 0:00 uur om de telefoon te bestellen en niet via pre-order? Ik neem aan dat de pre-orders alsnog voorgaan op de ‘direct’ bestelde? Of zie ik iets over het hoofd? NL/BE?

    Pre-order (reserveren) kon maar met één toestel tegelijk en alleen maar om af te halen. Ik woon 160 km van de dichtstbijzijnde Apple Store, dat me iets te (space) grijs. Vannacht om 05:00 uur een 6s en 6s Plus besteld voor levering aan huis.

  13. 6u start hier het huishouden, dus eerst om 00u de wekker gezet en idd maar weer gaan slapen na gekeken te hebben. En vanmorgen gelijk besteld.

    128gb plus rosé gold voor mij.
    Levering va. Woensdag.
    Nu dus maar afleiding zoeken 😅

  14. Enig idee of die abonnement vorm van Apple nog doorgaat? Ze wilden iets doen met een maandbedrag, zodat je iedere keer recht hebt op de nieuwste iPhone?

  15. Net eentje besteld voor vrouw lief, ja rosé goud 6S 16gb. 13-15 oktober leveren. Ze weet nog van niks….

  16. Kk asz op kk allemaal

  17. Origineel geplaatst door richard
    Enig idee of die abonnement vorm van Apple nog doorgaat? Ze wilden iets doen met een maandbedrag, zodat je iedere keer recht hebt op de nieuwste iPhone?

    Vooralsnog alleen in Amerika….

  18. Waarom is hij nog duurder? 749€voor 16 gig!! Mijn 6 voldoet uitstekend dus voor die prijs laat ik hem liggen.

  19. sms gehad en wordt morgen geleverd, nu afwachten xD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.