Reacties voor: ‘iPhone 6c krijgt metalen behuizing in verschillende kleuren’

Nieuwe geruchten wijzen erop dat Apple van plan is om de nieuwe 4-inch iPhone 6c aan het begin van 2016 te releasen. Deze zou gehuld zijn in een metalen behuizing in verschillende kleuren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Van mij hoeft het njet maar er zullen genoeg zijn die graag willen, ik ben juist blij nu met 4,7 inch vond Apple telefoons altijd te klein(daarom iPhone 6 ook pas mijn 1ste iPhone)
    Ik hoef geen plus maar beetje normaal internetten/whatsappen of iets is 4,7 toch wel fijn, als ik naar mijn iPod toch kijk van 3,5 inch krijg ik gewoon hoofdpijn.

  2. Het begint wel erg op een creatieve manier van reclame te lijken. De kerst voor de deur en allemaal “geruchten” duiken weer op.

  3. Het klinkt zo ongeloofwaardig om in 2016 nog een budget iphone “6” model uit te brengen als er 6 maanden later de “premium” iphone 7 uitkomt. Met de 5c bleek het idee dat een budgetmodel meer mensen zou aantrekken al totaal verkeerd. Er zijn er verkocht, maar enkel omdat het een Apple toestel is, niet wegens een lagere prijs.

  4. Laat maar komen, mijn gouwe ouwe iphone 4 is nu echt wel aan vervanging toe. Groter dan 4 inch wil ik echt niet en volgens mij ben ik niet de enige.

  5. Nog steeds blij met mijn 5s. Perfect formaat.

  6. Als het een volwaardige vervanger wordt van de 5S dan zal mijn volgende toestel deze iPhone worden. Wil echt geen grotere! De 6 is mij echt te groot. Maar mijn 5S doet het nog prima dus helemaal geen haast met overstappen.

  7. Yep… hier idem dito… een 6C (4″) is toch wel de ideale broekzakformaat…
    Zij die een grotere willen, kunnen beter afwachten tot er een kleinere ipad-mini komt ;-p

  8. Origineel geplaatst door SDsD
    Het klinkt zo ongeloofwaardig om in 2016 nog een budget iphone “6” model uit te brengen als er 6 maanden later de “premium” iphone 7 uitkomt. Met de 5c bleek het idee dat een budgetmodel meer mensen zou aantrekken al totaal verkeerd. Er zijn er verkocht, maar enkel omdat het een Apple toestel is, niet wegens een lagere prijs.

    Er zijn genoeg mensen die hem hebben gekocht vanwege de lagere prijs, wel een iPhone maar niet de hoofdprijs. Er zijn bijvoorbeeld best veel studenten die daarom een 5c hebben gekocht

  9. “Er zijn weer nieuwe geruchten opgedoken over de beruchte nieuwe 4-inch iPhone.”

    Waarom berucht? Er zijn genoeg liefhebbers voor een 4-inch iPhone. Is toch niks mis met een extra model? Niet iedereen is gecharmeerd van groot, groter, grootst! (Net zo min als van dun, dunner, dunst! Maar dit ter zijde…)

  10. Omdat Ming-Chi Kuo het gerucht ook bracht hecht ik er wel wat waarde aan maar ik zou er eerlijk gezegd weinig van snappen. Waarom zou je een update cycle in februari beginnen? Net na de kerst, nog ver weg van de andere updates. Maanden na kerst zijn berucht om de langzame verkopen. Echt snappen doe ik het dus niet. Zou logischer zijn om hier mee te komen bij de nieuwe aankondigingen en zo de 5S glorieus gedag te zeggen. In ieder geval voor mij geen optie. Na een paar dagen met de een 4.7 inch scherm was er voor mij geen weg meer terug.

  11. Nu maar hopen dat de geruchten ook waar zijn. De laatste weken herhaaldelijk het gerucht dat Apple met een 4 inch iPhone 6c komt in 2016 op iCulture. Laat maar komen deze metalen iPhone 6c van 4 inch. Heeft iCulture geen bronnen bij Apple om deze geruchten te verifiëren.

  12. @SDsD: Je spreekt jezelf tegen. Als ze verkocht zouden zijn omdat het een Apple produkt is en niet vanwege de lagere prijs zou men wel de 5s gekocht hebben. Maar juist doordat de prijs lager is werd de 5c gekocht ipv de 5s. Wel een iPhone maar tegen een schappelijkere prijs, DAAROM zijn ze verkocht. En niet eens zo slecht als je de cijfers vergelijkt met Android toestellen…

  13. Origineel geplaatst door Natascha
    “Er zijn weer nieuwe geruchten opgedoken over de beruchte nieuwe 4-inch iPhone.”
    Waarom berucht? Er zijn genoeg liefhebbers voor een 4-inch iPhone. Is toch niks mis met een extra model? Niet iedereen is gecharmeerd van groot, groter, grootst! (Net zo min als van dun, dunner, dunst! Maar dit ter zijde…)

    Ha, dat viel mij ook al op. Berucht betekent ‘ongunstig bekend’. Vermoedelijk is dat de schrijver van het artikel niet bekend.

  14. @elpaolo: inderdaad je bent niet de enige, ik heb nu de de 6s en heb alle iphones die zijn uitgekomen gehad, maar nu begint me het beestje te vervelen als ik altijd een jaszak moet gebruiken voor mijn iphone weg te stoppen, zeker nu de zomer 2016 voor de deur staat en de 4 inch makkelijk in mijn broekzak kwijt kan, de lettergrootte zal wel aan te passen zijn gelijk bij iedere iphones en foto’s bekijk ik later wel nog eens op mijn laptop dan heb ik er weer eens plezier in als ik ze groter terug zie, dat met een grotere iphone niet of zelden gedaan word, dus laat maar komen dat ding!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.