Reacties voor: iPhone 4S binnen 10 minuten uitverkocht in Hong Kong

De iPhone 4S was afgelopen vrijdag binnen 10 minuten uitverkocht in Hong Kong. Apple heeft grote kansen in China, een markt van meer dan een miljard mensen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. Wauw! Ik heb de mijne 3 november pas bestelt dus die komt pas 15-22 november binnen 🙁

  2. Gelukkig heb ik besloten om te wachten op de iPhone 5, aangezien ik de 4 heb. Tot die tijd zal Nederlands (hopelijk) ondersteund worden en Siri uit de bèta fase zijn.

  3. Waarom mensen ?
    Leg het me uit?

  4. Zoals gewoonlijk zeggen ze niet over hoeveel toestellen het gaat. Als er ook maar 5 per winkel zijn is het normaal dat ze snel zijn uitverkocht…

  5. @f: Omdat ze allemaal een iPhone wilden.

  6. Als het net zo goed gaat als hier in Nederland kunnen ze hem ongeveer een week naar de release verwachten.

  7. Pre-order uitverkocht.

  8. Dag dat het hier in Belgie uit kwam , stond ik 2,5 uur in de rij te wachten , ik was de 12 klant in rij
    Toen eindelijk de winkel zijn deuren opende
    Kwamen we te horen dat er maar 4 beschikbaar was
    Wij zijn hier een succes aan de iphone aan her geven die eigenlijk veel te overdreven is

  9. Nederlands staat helaas nog niet in het lijstje.

    Wat raar toch, ze moeten kiezen tussen China en Nederland, scheelt maar een paar miljard, afgezien van de mensen die nu allemaal Chinees aan het leren zijn omdat het een upcomming buissines is.

  10. A ja , in hong kong is iets meestal voor de release datum al te koop , ik heb vorig week al de nieuwe psp kunnen kopen in hong kong
    We worden zo opgepept met zulke berichten dat we meteen schrik krijgen en snel een gaan kopen
    Terwijl de s niets verschil heeft voor die klein beetje betere fotos en siri die helft niet snapt moet je het zeker niet doen

  11. Dat is niet zo moeilijk.. als er net zoveel beschikbaar waren als hier in nederland..

  12. Mijn mening is zo gauw als de beta Siri uit de beta gaat dat nl erbij moet zitten. Anders zou het wel krom zijn een apparaat maar Siri werkt niet.(niet volledig)

  13. Moeten ze in Hong Kong ook eerst een simpin in een ander toestel eraf gooien om de 4s aan de praat te kunnen krijgen??

  14. Snap niet dat iedereen zo valt voor sire.Sommige opdrachten gaan toch eerst naar Apple en komen daarna bij je terug(of zit ik er naast?)Dan kost dat toch een heleboel data?

  15. Ik heb de iPhone 4s sinds zaterdag hiervoor had ik de iPhone 4 en moet eerlijk zijn het is absoluut een verbetering. Sire of zoiets heb ik nog niet geprobeerd. Snap alleen niet dat mensen in rij gaan staan voor een telefoon ik vroeg afgelopen zaterdag bij de mediamarkt of ze de iphone4s nog hadden met zelf al het antwoord dat ze hem toch niet meer hadden. Zei de verkoper dat ze van alle soorten er nog wel zat hadden liggen. Dus waarom in rij staan terwijl je er zo tegen aan kunt lopen. En de batterij vind ik helemaal niet zo slecht heb hem vanmorgen van de lader gehaald en tot nu nog rond de 75% over. En het bereik is tot tegenstelling van de 4 een stuk beter. 🙂 dus iedereen die zegt dat het maar een kleine update is heeft echt geen gelijk. Het is een erge vooruitgang. Okee het model is het zelfde maar daar gaat hèt niet om het gaat om de hardware en software en die zijn super.

  16. En nog een rijtje foto’s, stelletje mafkezen : Bekijk de dwazen! 🙂

  17. @harley1968: gemiddeld 40kb per opdracht, dus nee dat is niet een heleboel data. 😉

  18. @Koen: Is dat voor elke opdracht of alleen met opdrachten met betrekking tot internet?Dus b.v.je sms oplezen gaat niet via de apple server?

  19. @Koen: dan zit je er toch 23KB naast , Check!

  20. @harley1968: een SIRI berichtje kost zo’n 68 kb aan geheugen( en daarmee bedoelen we naar de apple server en terug). Als SIRI verbinding maakt met Google (maps, of de google internet) en Wolfram Alpha komt daar nog 128 kb aan geheugen bij. IPC zelf heeft hier ook over geschreven, zoek maar door de pagina’s je komt het wel tegen.

  21. Ocharme die chinezen, verdienen minder dan een paar dollars om per uur/dag zovele iphones in elkaar te steken..
    Moeten ze die dan kopen voor zo’n hoge prijzen..
    Ze zouden korting moeten krijgen!

  22. Wow rap uitverkocht Xd

  23. Stemming makkerij

  24. @manny: Ok bedankt,ik zal me er eens wat verder in gaan verdiepen.

  25. Hij is net zo snel uitverkocht als de batterij leeg gaat. Mijn iPhone geeft negen uur gebruik aan terwijl ik de hele dag aan het werk ben geweest. Tijd voor ios5 update!

  26. De iPhone 4s 16gb is €475 en de 32gb €550…
    Hongkong behoort wel bij China maar heeft zijn eigen valuta… hks$ vs Yuan

  27. tja niet moeilijk om te zeggen als je maar een paar toestellen per winkel hebt.. echte Apple marketing weer.. ” onze toestellen waren in no time uitverkocht..”(totale levering 4000 ofzo) waren het 100.000 geweest dan vind ik het een prestatie..

  28. Het is altijd het zelde verhaal bij de Apple produkten, je moet er snel bij zijn anders een hele tijd wachten, inderdaad stemmingmakerij

  29. Komop mensen.. iedereen die denkt dat china arm is moet er echt eens heen. Ben er in totaal meer dan een jaar geweest voor werk en heb nog nooit zoveel luxe wagens en rijke mensen bij elkaar gezien. Vrijwel iedereen die in de middenstand of hoger zit (mensen die in de clubs en shopping malls rondlopen) hebben een iphone.
    Het grote deel van de bevolking werkt in fabrieken en zie je niet (wonen in de dometories) Middestand is klein maar daarnaast heb je een groot deel dat stinkend rijk is.

    In Hong Kong is het nog erger. Stad staat in de top 5 van duurste steden ter wereld. Is daar hartstikke duur om te leven en mensen krijgen in manager functies meer betaald dan wij hier in Nederland.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.