iPhone 4 en iPhone 3GS nu ook in Belgische Apple Store te koop

De iPhone is als los toestel nu ook in de Belgische Apple Store te koop. De prijzen liggen echter flink wat hoger dan in de Nederlandse Apple Store. Alle modellen zijn in zwart en wit verkrijgbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone belgieDe Belgische Apple Store was een van de weinige, waar je de iPhone nog niet online kon bestellen. Nu de iPhone ook in België bij meer operators officieel verkrijgbaar wordt, wordt het makkelijker om er eentje te kopen. Behalve bij de retailers kun je nu namelijk ook terecht bij Apple zelf. Voor €649 koop je de 16GB-uitvoering van de iPhone 4 en voor €759 krijg je het exemplaar met 32GB-capaciteit. Beide modellen zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Wie goedkoper uit wil zijn, kan ook nog de 8GB iPhone 3GS bestellen voor €529. Deze prijzen liggen tussen de 30 en 60 euro hoger dan in Nederland, dus het loont de moeite voor de Belgen om de iPhone gewoon in Nederland te kopen. Kopen bij Mobistar loont in het geval van de iPhone 4 ook de moeite.

Hieronder zie je een vergelijking van de prijzen:

prijzen-belgie-nederland-iphone-4-3gs

In België kun je bij operator Telenet de iPhone vanaf 1 euro krijgen bij afsluiting van een abonnement. Eerder was Mobistar de exclusieve aanbieder van de iPhone. Bij Telenet is de iPhone alleen met abonnement te krijgen; vandaar dat de prijzen niet in bovenstaande tabel zijn genoemd.

Meer info: Apple Store België
Dank aan alle tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2014, 23:47
Categorie Providers
Onderwerpen apple store, belgisch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.