Reacties voor: iPhone 3G: Softbank maakt prijzen voor Japan bekend

De Japanse mobiele operator SoftBank heeft de prijzen en abonnementen voor de iPhone 3G in Japan bekendgemaakt. De Japanners kunnen vanaf 137 euro een iPhone aanschaffen bij een tweejarig abonnement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Waarom worden beide prijzen niet in Euro gegeven maar in Dollar en Euro apart?

  2. 6 euro voor bellen en 35,- voor internet 😐
    Dat is echt duur!

  3. is een typefoutje, 34.560 yen is ongeveer €208,- ($320,-)

  4. 23.040 yen (ongeveer €138) en dat de 16GB iPhone te koop is voor 34.560 yen (ongeveer $208).

    is $208 niet ook +/- €138? Dus even duur? 😛 Of even een tekentje aanpassen? 😉

    Trouwens, 23.040 yen = $213!!! ‘t was wereldwijd toch niet meer dan $199?! :-O 😛

  5. Bij alle getallen moet een euroteken staan. Bij 208 had ik er per ongeluk een dollarteken van gemaakt, dat is inmiddels aangepast. Ik weet niet waarom het niet precies op 199 dollar uitkomt; misschien hanteert Apple een andere valutakoers van de Yen. Iets met een valutarisicobeschermingsbandbreedte of zo.

  6. Kan je ook gewoon een abo van 6/maand nemen voor bellen, en geen databundel? Dan zou je voor een 8GB iPhone 24×6 + 138 = 282 euro betalen! Lijkt me een ontzetten leuke deal!

  7. Ik ken iemand die over 3 weken naar Japan gaat, dan is de 3g Iphone dus al uit. Zou diegene dan voor mij een Iphone (€138) + een abbonement van €6,- kunnen kopen, dat abbonement gelijk afbetalen en mij dan de Iphone geven? Kan ik er hier dan mee bellen met mijn eigen sim-kaart, nee toch? Ik hoop dat jullie tijd hebben om mijn misschien domme vragen te beantwoorden… 🙂

  8. @ Dirk

    Dat zou te mooi zijn! Daarvoor wil ik nog wel een ticket kopen naar japan (heb ik dat ook weer eens gezien) en daar de iPhone kopen. Denk alleen niet dat het gaat lukken, aangezien in eerdere berichten stond dat de iPhone 3g moeilijker is om te unlocken. Maar daar zullen hackers wel weer gauw een truckje voor hebben verzonnen.

  9. Ik hoop het… Is het het proberen waard of zouden jullie me aanraden tot er is bekend gemaakt dat er een werkende unlock is gevonden te wachten?

  10. @ Dirk

    ik zou het niet gokken, waarom zou je het gokken, kan je net zo goed even wachten voordat er meer informatie vrij is.

  11. @ Dirk

    Ik zou ook even wachten. Tenzij je natuurlijk geen T Mobile contract wil aanschaffen. Ikzelf wacht tot de iPhone in NL is. Als de grote drukte rondom de 3G verdwenen is schaf ik er wel een aan als de tariefen van het iPhone contract een beetje te doen zijn. Mijn huidige iPhone heb ik ook nog maar een paar maanden.

  12. als er een gezamelijke inkoop vanuit japan komt doe ik graag mee :-;

  13. Gaan we nu echt elke keer als de iPhone prijzen voor een ander land bekend gemaakt worden, beginnen te speculeren hoe we die dan kunnen kopen? En hoe vlug we van het abonnement dat er bij zit kunnen afgeraken??? Heb toch even geduld jongens (en meisjes natuurlijk ;-)), en tijd zal raad brengen… We weten eigenlijk nog NIETS. Geen prijs (in B en NL), geen manier om te unlocken, … niets…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.