JVC maakt klokradio met dubbele iPhone/iPod-dock

JVC heeft een klokradio uitgebracht waarmee je twee iPods of iPhones gelijktijdig kunt opladen. Kleurcodes geven aan wiens apparaat in de dock staat.

JVC NX-PN7 iPod- en iPhone SpeakerJVC brengt een speaker op de markt voor mensen die met meerdere iPods en iPhones onder één dak wonen. De nieuwe NX-PN7 van JVC is een klokradio met twee docks, waarin je twee iPhones of iPod gelijktijdig kunt opladen. Muziek afspelen kan via de 15 Watt speakers.

De LED-stripjes onder de docks kunnen van een kleurcodering worden voorzien, zodat je altijd weet welke iPhone van jezelf is. Er is daarbij keuze uit 9 kleuren. In de JVC-klokradio zit een AM/FM-tuner, een alarm en een AUX-ingang om nog meer apparaten te kunnen aansluiten. JVC levert ook een afstandsbediening mee die qua design op de iPod is geïnspireerd, zodat je op de vertrouwde manier met het clickwheel kunt bladeren. Je kunt de JVC NX-PN& ook op een tv aansluiten en je kunt worden gewekt met een piepgeluid of met muziek. Dit is JVC’s eerste product dat voor de iPhone is gecertificeerd; daarnaast draagt het ook het Made for iPod-logo.

De klokradio van JVC is per direct beschikbaar voor $150.

Via: Virtual Press Office
Meer info: JVC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2008, 20:05
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.