iPhone 3G: Softbank maakt prijzen voor Japan bekend

De Japanse mobiele operator SoftBank heeft de prijzen en abonnementen voor de iPhone 3G in Japan bekendgemaakt. De Japanners kunnen vanaf 137 euro een iPhone aanschaffen bij een tweejarig abonnement.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G via SoftBank in JapanDe Japanse mobiele operator SoftBank heeft prijzen bekendgemaakt voor de 3G iPhone. In een verklaring liet het bedrijf weten dat ze de 8GB iPhone 3G gaan aanbieden voor 23.040 yen (ongeveer €138) en dat de 16GB iPhone te koop is voor 34.560 yen (ongeveer €208). Dit zijn de gesubsidieerde prijzen, waarbij een abonnement moet worden afgesloten.

Klanten moeten voor het abonnement een basisbedrag van 980 yen (€6) per maand betalen, aangevuld met een databundel van 5.985 yen. (€36). Volgens Bloomberg kunnen de klanten ervoor kiezen om in twee jaar het toestel af te betalen. SoftBank is de op twee na grootste mobiele operator in Japan, die met de iPhone-deal hoopt klanten weg te kunnen kapen bij NTT DoCoMo en KDDI, zei president Masayoshi Son vandaag tegen verslaggevers in Tokio.

De iPhone 3G is vanaf 11 juli verkrijgbaar in Japan via SoftBank. Ze verwachten in het eerste jaar 1 miljoen iPhones te gaan verkopen. DoCoMo is nog in gesprek met Apple om de iPhone te verkopen. “We geven nog niet op”, zei president Ryuji Yamada eveneens vandaag tijdens een persbriefing in Tokio. Het lijkt KPN wel…

Meer info: Bloomberg, via iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2008, 18:00
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, iPhone 3G, japan, softbank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.