iPhone 15 Pro gaming

Reacties voor: Alles wat we al weten over het scherm van de iPhone 16-serie: ‘Groter, met dunnere randen’

Wat weten we al over het scherm van de iPhone 16-modellen? Er zijn al geruchten geweest over grotere displays en nu horen we ook berichten over dunnere schermranden. Lees hier de nieuwste geruchten over het scherm van de iPhone 16-serie.

Reacties: 19 reacties

  1. Niet nog groter aub.

    Reageer op Axel

  2. als de iPhone mini terugkomt, is dat allemaal OK voor mij 😀

    Reageer op peter

  3. Over 10 jaar heb je een reiskoffer nodig voor je iPhone…🙄

    Reageer op Genesis

  4. Opzich een goed vooruitzicht, ik denk dat de behuizing gelijk blijft en het scherm 0,2 inch groeit, door dunnere bezels te gebruiken. Alleen een getraind oog zal dat opmerken, voor leken is het een pot nat. Voor mij als drone piloot is dat wel weer een pluspunt, al heb ik met het formaat van 6,7 ook niets te klagen.

    Reageer op Lemco

  5. Klinkt wel interessant… iets groter dan de 13 pro die ik nu heb…

    Maar idd een mini is ook zeer welkom

    Reageer op Dani

  6. Iphone X met 5.8 inch blijft het mooiste en fijnste toestel dat door Apple is gemaakt. Mijn iphone 13 pro vind ik net iets te groot en hoekig. Ik zit niet te wachten op een nog groter toestel.

    Reageer op Rv

  7. @Genesis: Reiskoffer, steekwagen zul je bedoelen. Ik denk dat de wereld er dan weer anders uit zal zien. Misschien zullen de opvouwbare toestellen standaard zijn. Mocht het zover zijn zie ik dan wel weer.

    Reageer op Lemco

  8. De X met 5,8 inch was echt ideaal. Jullie rekenen verkeerd, het begon ooit met dit en nu dan misschien dat is echt te gek. We moeten hem nog in 1 hand kunnen houden…… neem dan lekker de Max…..

    Reageer op P

  9. Zal wel te weinig opleveren om dat voor de 15 te doen. Echt Apple gaat niet met z’n tijd mee denk dat er dan allang een opvouwbare iPhone is

    Reageer op Sander

  10. @peter: Oh yes. Kleiner scherm en graag dikkere batterij zodat de camera bump weer verdwijnt. En je eindelijk ook echt een hele dag met je batterij kunt doen: 3 dagen of meer. Zal wel wishful thinking blijven helaas

    Reageer op Leo Steenbeeke

  11. @Leo Steenbeeke: Een hele dag met de batterij kunnen doen dat kan al jaren, zelfs met de iphone 8.
    IK doe met mijn 13 pro max sowieso 2 dagen, ik heb er wel eens 3 dagen mee gedaan maar dan gebruik ik hem echt heel weinig.

    Maar ja 3 dagen met een beetje normaal gebruik zal wel leuk zijn ja, dus zonder spelletjes dan ofzo uiteraard.

    Reageer op Dennis

  12. Origineel geplaatst door Rv
    Iphone X met 5.8 inch blijft het mooiste en fijnste toestel dat door Apple is gemaakt. Mijn iphone 13 pro vind ik net iets te groot en hoekig. Ik zit niet te wachten op een nog groter toestel.

    Nu je het zegt, dat was idd het meest ideale formaat! Vond dat toestel echt heel fijn in de hand zitten👌🏾👌🏾

    Reageer op Dani

  13. Hij wordt wat groter, dan weer wat ronder, platter of kleiner. Wat voegt het nog als gebruiker toe?

    Reageer op Mo

  14. Ik vind het formaat van de eerste se heel fijn. Maar de mini is ook nog prima, groter moet niet vind ik. Neem dan een iPad mini.

    Reageer op Leo

  15. @Mo: klopt we hoeven eigenlijk ook niet vaker dan nog 1 keer per 6 jaar een andere te kopen. Anders is er weinig gebeurd alleen van dit soort dingetjes. Zie je bij de Watch al helemaal wat is daar nog gebeurd sinds de Watch 4. En qua ontwerp is het eigenlijk nog steeds de Watch 0 met kleine veranderingetjes, die opgeteld als je de 0 met de 8 vergelijkt nog wel iets zijn maar daar tussen in elk stapje is niks. En technisch ook bijzonder weinig, de laatste keer alleen een thermometer waar alleen vrouwen wat aan hebben, dan nog niet alle vrouwen, die na de overgang hebben er ook niks aan. Een botsing detectie maar dat hebben auto’s zelf ook al dus ook dubbel op zeker gezien de iPhone het ook nog s heeft heb je het als het treft drie keer. Ik ga lekker lang met de mini 13 doen, blij mee zeker gezien er mogelijk ook niet weer een mini is

    Reageer op Leo

  16. @Leo: zeker waar maar had het graag anders gezien. Alleen zou ik ook niet weten wat je nog kunt toevoegen. Denk wel dat het belangrijk voor Apple is dat ze met iets nieuws in beeld gaan komen. Voor mij is er iig nu geen aanleiding om naar de Apple store te gaan.

    Reageer op Mo

  17. Binnenkort heb je een iPhone lightsaber.

    Reageer op Solis

  18. Groter en hoekiger: meer batterij.

    Reageer op Kaas

  19. (Red.) Artikel volledig herschreven na nieuwe informatie over schermformaten en schermranden.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.