iPhone 16 geruchten

Reacties voor: ‘Capture-knop op iPhone 16 krijgt DSLR-achtige focusfunctie’

De iPhone 16 krijgt een speciale knop waarmee je kan fotograferen en filmen. Deze knop wordt ook wel de Capture Button genoemd en in dit artikel verzamelen we alle geruchten over deze knop.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Ik ‘schrok’ er positief van te lezen dat het een trend aan het worden is in landscape te filmen daar ik toch té veel van die portrait filmpjes tegenkom. Gister nog voor een kennis een huwelijksvideo waarin de camera tijdens het filmen in portrait midden in een scene in landscape werd gedraaid hersteld in iMovie… Tja, je telefoon kan je draaien tijdens het afspelen, sommige duurdere beeldschermen ook maar bijvoorbeeld mijn iMac niet. Ik zou ook graag Paul Verhoeven of Steven Spielberg willen vragen voor de grap een speelfilm in portrait op te nemen, benieuwd naar de reacties in de bioscoop…
    Zo, dat moest ik ff kwijt zeg maar 😉 Maaruh, van één kant ben ik het nog steeds eens met Jobs ‘liever 0 knoppen’ tegelijkertijd is een (niet uitstekende en bewegende) knop cq vlakje voor deze functie zeer welkom, stabieler werken dan op het scherm te zoomen.

  2. Fijn dat ze dit doen. Maar ik hoop toch echt dat ze meer innovatie brengen dan alleen een knop en weer een nieuwe processor die net een paar miliseconde sneller is in het toepassen van wat trucage op de foto’s/video’s.

    Ze mogen eens beginnen met wat serieuzer upgraden van hun sensoren van de camera’s. Ik snap dat het niet zomaar dezelfde kwaliteit gaat zijn als een spiegelreflex of systeemcamera. Maar het mag echt wel een stuk beter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.