iPhone 15 Pro met actieknop

Reacties voor: Bekijk deze slimme trucs voor de iPhone 15 Pro actieknop

Heb je net een nieuwe iPhone 15 Pro met actieknop in huis, maar heb je nog geen idee wat je nou zoal met die nieuwe knop kunt doen? In dit artikel geven we inspiratie welke Siri Shortcuts goedwerken.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Grappig, eerst moeten we van alle koppen af (denk aan de nokia of de blackberry), en nu is er een knopje terug en gaan we ervan helemaal uit ons dak. …je hoeft alleen maar op een knopje te drukken, wow.

  2. Ik heb nu ingesteld dat mijn agenda opent. Weet nog niet of dat zo blijft šŸ˜‚

  3. Ik vind de actieknop erg handig en veelzijdig, bijvoorbeeld voor fotografie. Nadat je de camera met de actieknop meteen opstart in de modus van jouw voorkeur (bv. foto, video, selfie of portret) verandert de actieknop in een ontspanknop. Zo kun je snel met 1 hand de camera opstarten en vervolgens een foto nemen (of een video opnemen) met dezelfde knop. Top!

  4. @Jack: Nokia en zeker de blackberry vergelijken met iPhone waar 1knop vervangen is. Beetje overdreven. Ze hebben alleen een switch voor een vaste knop vervangen die je kan aanpassen. Het is niet zoals bij de blackberry dat ik nu opeens een hele toetsenbord onder aan me iPhone heb hangen. En wat best wel handig kan zijn als je toch bijvoorbeeld altijd je telefoon op stil had staan. Maar er is nog een voordeel, bij mij kwam er in dat schijf knopje altijd viezigheid zoals stof enzo. Dat is nu verleden tijd.
    Ben er wel blij mee.

  5. @nl0wnd2: Ik heb het getest! EĆ©n ouderwets Pro usb keyboard werkt! Ik ga nu in de trein zitten met mijn iPhone met G4 Pro USB keyboard! šŸ’„šŸ˜‚šŸ¤£šŸ˜…

  6. Ik had graag gezien dat je ook functies kon koppelen aan dubbel drukken en lang drukken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.