iPhone 14 renders in wit.

Reacties voor: ‘iPhone 14 krijgt flinke redesign, geen mini meer’

In plaats daarvan komt er een iPhone 14 Max
Hou je van kleine toestellen, dan zou de iPhone 13 mini wel eens je laatste kans kunnen zijn. Volgens Mark Gurman van Bloomberg komt er geen opvolger. Dergelijke geluiden hoorden we al eerder.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Camerabult weg zou een welkome eigenschap zijn.

  2. Beginnen we nu alweer te zaaien, ik zit nog op mn bestelde 13 Max te wachten

    De iphone 13 Max heeft de snelste processor, beste accu, beste scherm, beste camera, beste speakers.. van alle ooit verkochte smartphones..

    Hoop dat apple met de 14 een stukje echt innovatie kan toevoegen..

  3. Allemaal speculaties, wellicht wordt de mini in 2022 of 2023 de nieuwe SE. Apple heeft veel ontwikkelingskosten gemaakt en gooit dit denk ik niet in de prullenbak …

    Ik heb trouwens afgelopen vrijdag de IPhone 13 mini ontvangen, toptoestel!

  4. Na het debacle over alle voorspellingen is het wellicht raadzaam iets minder stellig geruchten als feit te brengen.

  5. Hopelijk met scherm wat niet in brand

  6. De iPhone fold? Apple kennende gaan ze eerst even kijken hoe de consument de reeds bestaande folds aanvaardt.
    Wat ik van Samsung al gezien heb… ik betaal geen 1800€ voor een toestel waar in het midden van het beeld constant een plooi zit.
    Begrijpelijk dus dat ons geliefd stukje fruit daar nog even mee wacht 😉

  7. Dit was wel te verwachten / een must voor Apple. Samsung en co lopen qua techniek en try-outs van vernieuwing aardig voor op Apple. De strategie afwachten, proberen beter te kopiëren gaat zich wreken. Met steeds snellere cpus/gpus en camera’s die steeds weer iets beter worden ga je de strijd niet winnen. Al enkele generaties is de verbeterde snelheid niet meer merkbaar. Een pro fotograaf gaat zijn slr en lenzen nooit inruilen voor een iPhone (leuk dat Apple aangeeft dat met iPhones films worden gedraaid, maar dat zijn uitzonderingen speciaal voor Apple gemaakt). Voor de gewone gebruiker zijn de camera’s al lang overkill, cpu snelheid sowieso.

    Ik houd mijn 12pro dit jaar sowieso (13 pro biedt voor mij 0 voordeel), wacht af op de csam spy-scan uitkomst (als dit doorgang vindt verlaat ik Apple) .

    En ga er vanuit dat de 14 een aardige stap gaat maken, dan stap ik over (mit csam weg)

  8. Ik wil nog een mini, even wachten op prijsdalingen. Mini 13 wel moeite waard over de 12 mini met name de accu. Dus ff wachten en dan jaar of 5 met de mini. Eerst mijn 8 nieuwe accu gegeven dan kan die dat gat dichten tot de aanschaf. Opvouwbare toestellen heb ik nooit wat gevonden, vroegere Flip dingen ook niet

  9. Bwa volgend jaar vervangen we de 13 pro max voor een 14 pro max net zoals ik elk jaar een nieuwe koop wat niet roken toch kan opleveren 😂😂😂

  10. Origineel geplaatst door Jules
    Beginnen we nu alweer te zaaien, ik zit nog op mn bestelde 13 Max te wachten

    De iphone 13 Max heeft de snelste processor, beste accu, beste scherm, beste camera, beste speakers.. van alle ooit verkochte smartphones..

    Hoop dat apple met de 14 een stukje echt innovatie kan toevoegen..

    De iPhone 14 heeft de “snelste processor, beste accu, beste scherm, beste camera, beste speakers.. van alle ooit verkochte smartphones” dan 🤣🤣

  11. Ik merk dat ik het steeds lastiger vind om deze ‘voorspellingen’ te lezen. Ik word er namelijk wel enthousiast van, maar de teleurstelling is des te groter wanneer er totaal niks van de verwachting uitgekomen is (zoals bij de iPhone 13).

  12. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  13. Nu de 11 Pro. Erg zin in de 14 Pro. Weet niet hoe hij er uit zal zien maar weet nu al dat ik hem zal preorderen:)

  14. Ik mag toch niet hopen op dat punch hole design, dat Apple dat even laat.
    Zo lelijk gat ergens in je scherm voor de camera, waar je scherm rondom door loopt en constant zichtbaar is gatver wat is dat lelijk

    Nee doe maar gelijk onder het scherm verwerkt, begin fases bij Android zijn er al en is redelijk(en anders gewoon notch houden).

  15. Ja en de Apple Watch 7 zou er ook helemaal anders uitzien…

  16. @X.: ja de nieuwste heeft dat altijd, zou wat zijn als er gezegd werd nu met slechtere processor. De beste ooit vind ik dan ook onnozele opmerking want dat is altijd zo, het spul gaat niet terug in mogelijkheden of snelheid.

  17. Zou het erg jammer vinden als de mini verdwijnt. Ik ben erg blij met de 12 mini, hij is lekker handzaam. Ik wil gewoon echt niet groter, vind de extra omvang ook totaal onnodig, het voegt voor mij niks toe.

  18. Daar wacht ik op

  19. Origineel geplaatst door Oude sok
    Zou het erg jammer vinden als de mini verdwijnt. Ik ben erg blij met de 12 mini, hij is lekker handzaam. Ik wil gewoon echt niet groter, vind de extra omvang ook totaal onnodig, het voegt voor mij niks toe.

    Precies! Heb hiervoor de X gehad, dat formaat wil ik echt niet meer.. zo fijn weer om normaal met 1 hand berichten te typen/swipen

  20. Ik hoop nog steeds dat mijn verzoek bij iCulture om dit soort berichten uit te kunnen zetten er komt.
    Dus een manier om de “geruchten” hoe goed bedoelt ook te kunnen blokken.
    Zelf ervaar ik dat ik er erg onrustig van wordt en aankopen daardoor uitstel.
    Bij de release van de Iphone 13 bleken veel “geruchten” er toch flink naast te zitten maar toch twijfel ik nu weer om mijn iPhone 8 te vervangen voor de 13.
    Ik lees veel leuke Apple info op iCulture maar merk dat ik steeds vaker negatief beïnvloed wordt door de “geruchten”.

  21. Origineel geplaatst door RedBeard
    Na het debacle over alle voorspellingen is het wellicht raadzaam iets minder stellig geruchten als feit te brengen.

    Helemaal mee eens. Mensen hebben zojuist vanaf vrijdag jl. iPhone 13 kunnen bestellen en de geruchtenstroom over volgende generatie is alweer van start. Ik sla geruchten-nieuwsberichten gewoon ècht altijd over, maar voor deze nieuwsbericht maakte ik uitzondering.

    Want iPhone 12 Mini bevalt mij erg goed, veel met 1 hand te bedienen, past goed in mijn broekzak (ipv platte baksteen in je broekzak wat je bij veel mensen ziet) en het zou jammer zijn als ik in toekomst deze niet meer kan opvolgen met een ‘even groot’ model. Why, Apple?

  22. Er zal altijd iets nieuws, iets beter, iets snellers, iets mooiers komen. Zo werkt het gewoon.
    Daarom adviseer ik altijd; Koop de iPhone (als is het de Pro Max) die je graag wilt hebben. Heb er geen spijt van, gebruik m tot je er aan irriteert. Voor sommige zal dat na 2 jaar zijn, voor andere na 4 jaar. Laat je niet gek maken door de gelikte marketing van Apple.

  23. Een iphone 14 mini met usb c en 120hz met dezelfde batterijduur als huidige iphone 13 mini..

    De ultieme smartphone voor mij…

    (Of een pro versie met zoomlens erbij 😅)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.