Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 12 wordt langer en dunner dan iPhone 11’

Apple zou plannen hebben om de iPhone 12 een iets andere vorm te geven. Volgens bronnen in de Oost-Aziatische productieketen krijgen de toestellen hetzelfde design, maar ze zijn langer en slanker dan de huidige iPhone 11.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Dunner, dus weinig batterij prestaties verbeteringen, daa jammer aangezien de iphone dun genoeg is in mijn ogen

  2. Wat is er mis met de huidige formaten van de de en de Max zo hebben alle gebruikers toch een formaat om te kiezen. Ik persoonlijk vind de ze een ideaal formaat.

  3. @Albert: Wat is er mis met de huidige formaten van de ze

  4. @Albert: Ik denk dat jouw opmerking bij iedere nieuwe iPhone van toepassing zou kunnen zijn maar gelukkig wordt daar niet naar geluisterd anders hadden we nog het iPhone 4 formaatje wat nu echt niet meer te doen is.

  5. Mijn hemel, 2020 en nog steeds een lelijke notch. Dat kan echt niet meer.

  6. Die notch en bezels moeten inmiddels echt smaller kunnen, valt me vies tegen.

  7. Langer en dunner. Ben benieuwd hoe zich dat verhoudt tot videoformaten. Interessanter lijkt me de notch. Je mag toch hopen dat bij uitstek Apple in staat is een telefoon te ontwerpen zonder dat gedrocht, tenzij ze besluiten die design-misser als feature te verkopen. Dat zou ook wel des Apples zijn.

  8. De hoeken aan de bovenkant van het scherm worden dus nog lastiger te bereiken als je me met 1 hand bestuurt. Is al praktisch onmogelijk, dus misschien maakt het ook al niet meer uit.

  9. Ik kijk vooral uit naar een ProMotion OLED met een verversingsnelheid van ten minste 90hz.
    Als dat niet gebeurd, blijf ik mijn iPhone X gebruiken – al zal ik dan wel mijn batterij laten vervangen dan en wachten tot iPhone 12S of 13?

    Apple moet beter kunnen imo.

  10. Wat een reacties gelijk van iedereen, het zijn geruchten…

  11. Origineel geplaatst door Oude sok
    De hoeken aan de bovenkant van het scherm worden dus nog lastiger te bereiken als je me met 1 hand bestuurt. Is al praktisch onmogelijk, dus misschien maakt het ook al niet meer uit.

    Hoezo? Je kunt het scherm toch naar benden trekken? Kun je er makkelijk bij met 1 hand.

  12. Ik hoop op drastische veranderingen aan de voorkant. Een iPhone die écht als een ander toestel aanvoelt nadat je er een case omdoet (hoi X, XS, 11 Pro). Als FaceID moet opgeofferd worden voor een notch-loos scherm, waarom niet? De technologie voor TouchID onder het scherm bestaat inmiddels wel. Als dit niet het geval is en er geen hogere refresh rate komt, tel ik echt geen +1400 euro neer.

  13. Origineel geplaatst door Gertje

    Origineel geplaatst door Oude sok
    De hoeken aan de bovenkant van het scherm worden dus nog lastiger te bereiken als je me met 1 hand bestuurt. Is al praktisch onmogelijk, dus misschien maakt het ook al niet meer uit.

    Hoezo? Je kunt het scherm toch naar benden trekken? Kun je er makkelijk bij met 1 hand.

    Blijft een omweg.

  14. Als ze nou de notch korter en dunner maken😏

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.