iPadclub wenst iedereen fijne feestdagen

iPadclub wenst iedereen prettige feestdagen. 2010 was een belangrijk jaar voor Apple, met de lancering van de iPad, iOS 4 en iPhone 4. Op naar 2011!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Textopus-kerstkaart-2010-kleinNamens alle redacteuren, moderators en anderen die achter de schermen betrokken zijn willen we alle lezers van iPadPlanet iPadclub heel fijne feestdagen toewensen. Hopelijk vind je de komende dagen een iPad, iPhone, iPod touch of een accessoire voor je favoriete gadget onder de kerstboom. Wij zullen tijdens de kerstdagen het aantal artikelen wat terugschroeven, om samen met familie en vrienden gaan genieten. We hopen jullie vanaf komende week weer volop nieuws, reviews en andere lezenswaardige artikelen te bieden.

2010 is een belangrijk jaar geweest voor Apple, maar ook voor iPadPlanet iPadclub, die als Apple Tablet en al heel snel iPad Planet haar officiële start kende op 27 januari 2010. De iPad kwam op de markt, Apple haalde de grens van 300.000 apps in de App Store en we kregen met iOS 4.2 belangrijke functies zoals multitasking en het maken van folders. Ook bij de iPhone 4 waren er belangrijke ontwikkelingen: voor het eerst kwam de iPhone beschikbaar via alle Nederlandse mobiele operators.

Volgend jaar zal Apple ongetwijfeld weer genoeg verrassingen voor ons in petto hebben. Wij zullen natuurlijk ook in 2011 weer ons best doen om jullie van het interessantste iPad-nieuws te voorzien!

Voor onze digitale kerstkaart zijn we Sevensheaven (@sevensheaven) zeer erkentelijk.

Textopus-kerstkaart-2010

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2011, 2:56
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen aankondiging, evenement, feestdagen, itunes, kaarten, nano

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.