iPhoneclub wenst alle lezers prettige feestdagen

iPhoneclub wenst iedereen prettige feestdagen. 2010 was een belangrijk jaar voor Apple, met de lancering van de iPad, iOS 4 en iPhone 4. Op naar 2011!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Textopus-kerstkaart-2010-kleinNamens alle redacteuren, moderators en anderen die achter de schermen betrokken zijn willen we alle lezers van iPhoneclub heel fijne feestdagen toewensen. Hopelijk vind je de komende dagen een iPhone, iPod touch of iPad of een accessoire voor je favoriete gadget onder de kerstboom. Wij zullen tijdens de kerstdagen het aantal artikelen wat terugschroeven, omdat we samen met familie en vrienden gaan genieten en hopen jullie vanaf komende week weer volop nieuws, reviews en andere lezenswaardige artikelen te bieden.

2010 is een belangrijk jaar geweest voor Apple, maar ook voor iPhoneclub. Voor het eerst kwam de iPhone beschikbaar via alle Nederlandse mobiele operators. Apple haalde de grens van 300.000 apps in de App Store, er verscheen een belangrijk nieuw product voor Apple (de iPad) en we kregen met iOS 4 eindelijk de beschikking over belangrijke functies zoals multitasking en het maken van folders. Ook volgend jaar zal Apple naar verwachting weer genoeg verrassingen voor ons in petto hebben. Wij zullen natuurlijk ook in 2011 weer ons best doen om jullie het interessantste iPhone- en app-nieuws en -reviews te leveren!

Voor onze digitale kerstkaart zijn we Sevensheaven (@sevensheaven) zeer erkentelijk.

Textopus-kerstkaart-2010

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2011, 9:42
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen feestdagen, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.