Reacties voor: iPad vandaag 1 jaar op de markt

De iPad bestaat vandaag 1 jaar. Precies een jaar geleden lag de Wi-Fi-uitvoering van de iPad in de winkel. De 3G-variant volgde een paar weken later.
Lees het complete artikel → iPad vandaag 1 jaar op de markt
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Gefeliciteerd Apple! Ik ben zeer benieuwd waar we over 10 jaar zijn. Wat voor producten kan Apple nu nog maken wat het digitale landschap gaat veranderen?

    Gr, MatSoft.nl

  2. Hij bevalt nog steeds vandaag nog een irig gekocht

  3. Had iPad-1 binnen 7 dagen. To be honest? Gebruik hem als Filo-Fax. Grote agenda, mail en twitterserver. Games en Apps voor de kids. Geen boeken of tijdschriften… To be honest? Wil hem nooit meer kwijt

  4. Heb op 5 april 2010 via veiling op Ebay mijn eerste 16 GB WiFi iPad gekocht voor €650 dia door een Duitse student net in New York was gekocht met de bedoeling om deze in Europa met winst te verkopen. Op vrijdagavond 23.55 uur de veiling gewonnen en op zaterdag in Munster(D) iPad opgehaald. En ik was superblij. Ik was toen werkzaam bij een Online bureau in Utrecht die digitale magazines maakt en die waren aanvankelijk zeer kritisch over toekomst van. IPad. Maar ik was zeker dat de iPad het landschap zou gaan veranderen. En ik heb gelijk gekregen! 25 maart mijn iPad2 gekocht en tot nu toe heeft de iPad aan alle verwachtingen voldaan.

  5. ik heb mijn ipad op dag 1 gekocht, en zou echt nooit meer zonder willen.

  6. Vorig jaar op 7 april heb ik persoonlijk mijn eerste iPad 64gb wifi opgehaald in new York. De vakantie was al gepland in december en door stom toeval viel dat samen met de lancering van de iPad… Ik dacht eerst nog als ik geld over hou dan koop ik de iPad aan het einde van mijn vakantie in nyc….Toen ik eenmaal op de 1e dag van mijn vakantie de Apple store op fifth avenue binnenkwam was ik verkocht… 3 tafels vol met ipads waarmee gespeeld kon worden….nog geen uur later liep ik met mijn iPad naar het hotel…Het enige jammere vond ik dat er in de 1e maand geen 3G ipads werden verkocht maar verder kan ik m’n dagelijks leven niet meer voorstellen zonder iPad (en iPhone). Het missen van de 3G functionaliteit heeft me doen besluiten om de iPad 2 te kopen en nu vind ik het helemaal een topapparaat.

    Gr. Dennis

  7. Bij toeval hadden we een weekend Chicago gepland rond pasen 2010. Toen duidelijk werd dat de Iphone op 3 april geleverd zou gaan worden heb ik er meteen 3 gereserveerd (2 voor collega’s en 1 voor mezelf). Samen met vrouw, schoonzus en broer stonden we op 3/4 rond 10 uur bij Apple en trots verlieten we nog geen kwartier later de Apple store in de us. Hier nog even een plaatje van die dag.

  8. En niet meer weg te denken!!!

    Gr. Marcel T.

  9. Sinds begin mei 2010 de gelukkige eigenaar van een Amerikaanse iPad 1.

    En misschien dat hij ooit vervangen gaat worden, maar eigenlijk wil ik hem nooit meer kwijt.

    Misschien bewaren we hem wel tot in de eeuwigheid. ; )

  10. Ik kocht de mijne op de 28e april vorig jaar en heb dat ding overal naar toegesleept. Van alle apparaten heb ik de iPad nog het meest gebruikt. En toen de 2 aangekondigd werd heb ik de 1 meteen in de verkoop gedaan. En ondertussen zit ik dit vanaf de nieuwe iPad 2 in te tikken.

  11. Ik had hem 3 weken na de introductie dankzij mijn oom die steward is en hem voor mij wilde meebrengen, 360 euro en ben er nog steeds tevreden mee. Gebruik hem dagelijks minstens een half uur per dag voor twitter, internet en spelletjes, maar ook regelmatig voor andere dingen. Ben nu aan het proberen hem meer op mijn werk te gaan gebruiken (voor documenten ed).

  12. Ik kocht mijn iPad toen ik in juni in New Orleans was. Of mijn volgende tablet weer een Apple wordt, betwijfel ik. Ik erger mij bijvoorbeeld dood aan het niet kunnen bekijken van websites waar Flash in zit. Daarom ook nog geen iPad 2 gekocht. Eerst maar eens afwachten wat er de komende tijd in tabletland gebeurt. Maar dat ik een nieuwe tablet zou kopen wanneer mijn iPad het niet meer zou doen, absoluut!

  13. Ik heb hem in juni in Memphis gekocht……
    Lekker gebruikt tijdens rondreis USA – wat de., meegenomen, netbook overbodig heeft gemaakt.
    Nog steeds DIK TEVREDEN…..en nu ook in bezit van de iPad2 (vriendin is nu in het gelukkige bezit van de iPad1).

  14. 3g exemplaar gekocht eind mei in de frankrijk en geleverd op 6 juni in frankrijk. Ik sleep hem het hele jaar overal mee naartoe, een paar boeken erop gelezen maar vrnl toch als agenda, mail, internet en spellen. Super apparaat, zou niet zonder willen, wacht wel op de ipad3, moet makkelijk nog een jaar mee kunnen.

  15. Op 12 april 2010 had ik vorig jaar mijn eerste iPad. Deze is ondertussen al 2 keer vervangen maar hij is nog steeds super!

  16. Ik heb sinds vorige week een iPad2 maar ik zie er nog steeds het nut niet van in.

  17. De tweede week van april ging een vriendin van mij dochter met haar schoolklas naar NY. In ruil voor wat extra zakgeld heeft ze een paar uur voor me in de rij gestaan. 24 april mocht ik de iPad uitpakken. Iets later dan gepland vanwege die hele mooie vulkaan in IJsland.
    De iPad is – denk ik- het snelst in ons “gezinssysteem” geïntegreerd en niet meer weg te denken. Met de komst van dropbox is hij ook op mijn werk (interim & projectmanagement) “onmisbaar” geworden.
    Dankzij een nieuwe iPad 2 met 3G neem ik geen papier meer mee naar welke vergadering dan ook.

  18. Mijn vakantie naar New York stond al maanden geboekt en toen Apple de officiele bekendmaking deed, bleek dat het tijdens de vakantie was. Heb hem meteen gereserveerd bij de Fifth Avenue store en was dus aanwezig bij de officiele release op 3 april bij deze store! Echt een belevenis, fantastisch om mee te maken! En nog steeds ontzettend blij dat ik hem heb!

  19. heb sinds 2 weken een ipad 1 en wat heerlijk om zo’n ding te hebben.Zelfs mijn vrouw heeft er eentje en sla de 2 eff over.De ipad 1 gaat nog lang genoeg mee en is nu leuk geprijst.

  20. Sinds zaterdag heb ik een door zijn vorige eigenaar aan de digitale straat gezette iPad1 3G geadopteerd.
    3 maanden oud maar toch voor sommige al overbodig…
    Machtig device, kan het niet ontkennen.

  21. Mijn zoon en ik hebben samen onze eerste iPad gekocht! Een vriendin die net in Amerika was heeft op 6 mei de iPad voor ons meegenomen. Ik heb toen voor mijn werk in juni het 32 GB wifi model gekocht. Kort voor de iPad 2 uitkwam heb ik de mijne aan een vriendin verkocht en de iPad 2 gekocht! Voor onderweg heb ik al een jaar geen laptop meer en ik gebruik mijn desktop noch om mijn presentaties en predikingen voor te bereiden die ik dan via mijn iPad presenteer. Ook voor het lezen van boeken gebruik ik het. In het begin ook wat games gespeelt, maar ik nu bijna niet meer. En mijn laatste hobby is het tekenen/ schilderen op mijn iPad!

  22. Sinds een maand de iPad 1 in bezit. Had al een pc, laptop en mini notebook maar de snelheid waarmee dit apparaatje opstart is fantastisch..
    Heb wel bewust voor de 1 gekozen; camera’s heb ik al in overvloed(dsr, compact en telefoon) en de snelheid van de 1 was al voldoende voor mij. De prijs werd aantrekkelijk door de komst van de 2 dus gekocht, een heerlijk internet-apparaat!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.