Reacties voor: iPad update: een maand later (nieuwsoverzicht)

Een samenvatting van de belangrijkste nieuwtjes die op iPad Planet te lezen waren: de aankondiging van de lanceerdatum van de iPad, een koopgids en aankondigingen van uitgevers, accessoiremakers en ontwikkelaars.
Lees het complete artikel → iPad update: een maand later (nieuwsoverzicht)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Vind het echt jammer dat de iPad nog niet in Belgë en Nederland te verkrijgen zal zijn.

  2. Om mij mag het nog wel jaren duren voordat het apparaat in Nederland komt. Ik geloof er nog niet zo in…

  3. Ik vind het echt niet jammer de ipad nog niet in België en Nederland te verkrijgen zal zijn…

  4. iPhone 3GS unlock 3 april… please? (A)

  5. Ik snap niet waarom mensen hier zorgen om maken.. Het is een simpel een grotere versie van een ipod touch niks nieuws.. Het is leuk om zoiets thuis te hebben.. Of die nou nu of 3 maanden later komt who cares we hebben al een alternatief.. Iphone/ipod touch..

  6. Origineel geplaatst door musti: Ik snap niet waarom mensen hier zorgen om maken.. Het is een simpel een grotere versie van een ipod touch niks nieuws.. Het is leuk om zoiets thuis te hebben.. Of die nou nu of 3 maanden later komt who cares we hebben al een alternatief.. Iphone/ipod touch..

    Feel the same way, leuk om te hebben, maar geen must. Als ik later geld teveel heb zal ik hem wel kopen. Maar nu laat ik hem even voorbijgaan…

  7. Ik voorzie een enorm gezeur als dat tethering niet gaat werken (ref. de uitgebreide briefing van Jobs “No” ). Immers verwacht ik niet dat mensen apart voor hun iPad een 3G abbo gaan afsluiten.
    Zeker niet als je al een data abbo hebt.
    Al het opletten en gezanik met roaming en caps is voor 1 device al vervelend genoeg.
    T-mob gebruikers kunnen voor 15€ een duosim kaart kopen en lijken dan de dans te ontspringen. Jammer: want dan krijg je je inkomende gesprekken op je laatstgebruikte sim => die zit dus in je iPad en dat is geen foon.
    Misschien dat Jepple en haar partner T-mobile toch nog eens goed moeten nadenken over hun plannen.

    Een van de (i)Paduitdeboomkijkers

  8. Notion Ink Adam?

  9. @Jens Kortmeijer: De ipad werkt met micro sim kaarten.. De gewone simkaarten passen er dus niet in.. Helaas

  10. ik vraag me echt af of als je tethering via bluetooth doet, en je connect je ipad via bluetooth met je iphone, of je dan ook echt internet op je ipad hebt, of dat werkt…

    ik hoop het wel, zou de aankoop een stuk interresanter maken.

    kan via myWi natuurlijk altijd niet via WIFI internet delen, maar daar word de iphone behoorlijk warm van

  11. Heb een iPhone dus zie het nut van de ipad niet echt. Vindt het persoonlijk dat Apple weinig tijd in de ontwikkeling van de ipad heeft gestoken hup een iets groter scherm en iPhone os erop met kleine aanpassing en klaar. Beetje jammer is dat

  12. Wat moeten jullie allemaal met een ipad? Ze willen ons gaan belazeren!

  13. Oei flashermx, als je iets meer verstand van electronica had gehad, dan had je deze opmerking waarschijnlijk niet gemaakt!! Dat hij bijna hetzelfde kan als de iPhone betekend niet dat er weinig tijd in gestoken is…..

  14. Ik zie meer heil in Courier van Microsoft. Trouwens, die is al veel eerder aangekondigd geweest dan de iPad in tegenstelling tot wat het artikel doet vermoeden.

  15. Ipad is alleen een groote iphone en ik denk onze iphones zijn beter , ook als ik een tablet koopt dan wil ik een dat doet alles , moet windows 7 minimaal , ik wacht op versie 2 van apples ipad als deze is duur en heeft minder functies dan een windows versie

  16. @Thumper_uk: ja ik zou idd ook liever freezes/blauweschermen hebben dan een goed werkend iPhone OS.

  17. zag net op de apple site dat de prijzen tab is verwijderd…. hopen maar dat de Nederlandse prijzen dan snel bekend zijn!

  18. Afwachten en wachten op iPad 2.0 🙂 Dan zien we verder…

  19. Ik denk niet dat de ipad een sucses zal worden. Hij is te groot om als mobiele telefoon te dienen en te klein en onhandig als laptop. Mensen gaan zo’n ding simpelweg niet de hele dag meeslepen. Het is eigenlijk gewoon een uit de kluiten gewassen iPhone. Waarom zou je dan voor een ipad kiezen. De iPhone kun je met de zelfde mogelijkheden gewoon in je binnenzak duwen en is dus gewoon een veel beter en praktischer apparaat.

  20. Origineel geplaatst door Mickel
    Ik denk niet dat de ipad een sucses zal worden. Hij is te groot om als mobiele telefoon te dienen en te klein en onhandig als laptop. Mensen gaan zo’n ding simpelweg niet de hele dag meeslepen. Het is eigenlijk gewoon een uit de kluiten gewassen iPhone. Waarom zou je dan voor een ipad kiezen. De iPhone kun je met de zelfde mogelijkheden gewoon in je binnenzak duwen en is dus gewoon een veel beter en praktischer apparaat.

    Je kan er niet mee bellen hoor…

  21. Origineel geplaatst door Mickel
    Ik denk niet dat de ipad een sucses zal worden.

    Dan heb je kennelijk geen enkel onderzoek gelezen de afgelopen tijd, want die laten zien dat er nog meer interesse is in de iPad dan in de iPhone toen die gelanceerd werd…

  22. Origineel geplaatst door Dwevbob: Dan heb je kennelijk geen enkel onderzoek gelezen de afgelopen tijd, want die laten zien dat er nog meer interesse is in de iPad dan in de iPhone toen die gelanceerd werd…

    Er kan best veel interesse zijn, maar hij zal volgens mijn voorspelling snel tegenvallen als mensen m in bezit hebben. Nu is het gewoon de hype van iets nieuws.

  23. Wat veel mensen hier vergeten hier is dat het meer is dan een grote iPod Touch. Het scherm is bijna 6x zo groot, hij is veel sneller door zijn procesor, heeft in verhouding een beter scherm en kan ook meer waar ik interresse in heb zoals: iWork, HD youtube, groter keyboard en iBooks. Vooral iWork (pages) en iBooks hebben mijn interesse. Ik ga hem dus wel halen, maar ga denk ik wel alleen voor de WiFi versie.

  24. ik vind de dikke zwarte rand van de 3g versie lelijk

  25. Origineel geplaatst door Dbr
    Ik zie meer heil in Courier van Microsoft. Trouwens, die is al veel eerder aangekondigd geweest dan de iPad in tegenstelling tot wat het artikel doet vermoeden.

    Er is helemaal niks aangekondigd.
    Men heeft alleen een niet bestaand prototype laten zien in een promo-filmpje.

  26. Door het eeuwige geneuzel van Apple dat gecontroleer enz. zo langzamerhand verlies ik de interesse in Apple.

    Zoals het nu doorgaat mogen ze de iPad in hun bekende en donkere plaats stoppen.

  27. @Nigel:

    Zie je hoe belachelijk dit gedoe is? Dat je je iPhone moet gebruiken om precies eenzelfde apparaat (maar dan een slagje groter) te doen laten werken. Het is alsof je een auto nodig hebt om je nieuwe auto op sleeptouw te nemen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.