Houten beschermhoes van Vers maakt van iPad een digitaal fotolijstje

Vers maakt een iPad-fotolijst zodat je de iPad als een fotolijstje op je bureau kunt plaatsen. Door het gebruik van hout kan dit lijstje ook de goedkeuring van opa en oma wegdragen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vers ipadZou het ook mogelijk zijn om je iPad als digitaal fotolijstje op je bureau te zetten? Liefst een lijstje waar opa en oma ook nog blij van worden. Maar natuurlijk! Vers heeft de oplossing: een houten ‘schilderijlijst’ waar je iPad perfect in past. Daardoor is de kritiek op de nutteloze zwarte rand rondom het scherm ook meteen verstomd, want bij een schilderijlijstje heeft niemand een probleem dat er een rand omheen zit. Een voetje aan de achterkant zorgt ervoor dat de lijst rechtop blijft staan.

De lijst is gemaakt van hardhout en bamboe, versterkt met staal. Er zit een opening voor de 30-pins connector onderin en de lijst heeft ook volumeknoppen. Je steekt de iPad er aan de bovenzijde in. De lijst kost $79,99 en is ook handig als je op de iPad bent uitgekeken. Je kunt er dan altijd nog een digitaal fotolijstje van maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2010, 2:43
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.